Smalling vender tilbage til United

Chris Smalling vender tilbage til Manchester United efter et års lejeophold i AS Roma.

Uenigheder mellem Manchester United og AS Roma betyder, at Chris Smalling er færdig i AS Roma for nu.

De to klubber har ikke formået at blive enige om en overgangssum for den engelske forsvarer, der i 2019/20-sæsonen har været udlejet til den italienske hovedstadsklub. 

På sociale medier skriver Smalling selv:

– At mærke den kærlighed, som jeg oplevede på så kort tid var helt særligt og noget, som jeg ikke vil glemme. Jeg vil gerne takke alle spillerne og staben, som jeg ønsker held og lykke mod Sevilla (i Europa League, red.).

Den 30-årige englænder har vist sig at være en stor succes i det italienske, hvor han flere gange er blevet rost til skyerne i de italienske medier. En succes, som også Ole Gunnar Solskjær har fulgt med i. 

– Chris (Smalling, red.) har gennem sin Manchester United-karriere vist, hvor værdifuld han er for United. Chris vil gerne spille fast, og i Roma har han bevist, hvor god en forsvarer han er, udtalte Solskjær til pressemødet forud for onsdagens kamp mod LASK Linz.

– Jeg ville gerne give Harry Maguire, Victor Lindelöf og Axel Tuanzebe en chance (i denne sæson, red.), så han (Chris Smalling, red.) så det som en god mulighed at tage til Roma i et år. 

United-manageren kom på pressemødet ikke nærmere ind på, hvordan Smallings fremtid ser ud i United. I mellemtiden rygtes den tidligere engelske landsholdsforsvarer fortsat væk fra Old Trafford, hvor især Italien ligner en kommende destination for forsvarsspilleren.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Officielt: Williams forlænger med United

Næste artikel

Sky: United og Dortmund langt fra hinanden i Sancho-forhandlinger

ANNONCE