Smalling: Vigtigt med god start

Truppen ser frem til de første kampe under Jose Mourinho.

Sidste sæson slog Chris Smalling for alvor sit navn fast, som en af Premier Leagues bedste forsvarsspillere. Nu vil han imponere den nye manager, og det skal helst ske med en vellykket pre-season tour. 

– Turen bliver en god test for os, da vi skal møde en række stærke topklubber. Vi ønsker igen at etablere os som et af de bedste hold i Europa, og derfor er det også fedt, at vi kan måle os med stærk modstand fra start, siger Smalling til manutd.com

– Jeg kan huske, da vi var rundt i Asien sidste gang. Der fik vi en næsten uvirkelig modtagelse, og det var en helt vild oplevelse. Det gør også, at vi ser frem til at vende tilbage og møde alle vores fans igen.

– Der er mange inkarnerede fans i Asien, som vi ikke får set så meget under kampene i ligaen, men mere på sociale medier. Det er dejligt at betale tilbage for den store støtte igennem sådan en tur her. 

Manchester United møder Dortmund d. 22 Juli i Shanghai, mens Manchester City venter tre dage senere i Beijing. 

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ungdomsduo rygtes væk

Næste artikel

Mourinho: United er større end os alle

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share