Smith: Manchester United var det eneste rigtige

Alan Smith udnævnte for et år siden Manchester United til den klub, som han aldrig ville spille for, men spilleren er som bekendt kommet på andre tanker,…

Alan Smith udnævnte for et år siden Manchester United til den klub, som han aldrig ville spille for, men spilleren er som bekendt kommet på andre tanker, og er nu under Alex Fergusons vinger.

Selv Sir Alex havde i maj sin tvivl om, hvorvidt Smith ville skifte, på grund af den store rivalitet mellem de to klubber. Men da Leeds skulle have penge i kassen, vidste Alan, at det var ham der skulle ofres.

”Det var åbenlyst, at Leeds havde brug for penge. Leeds havde ikke betalt for mig, fordi jeg kom fra akademiet, så de vidste, at det de kunne få for mig, ville være ren profit.”, sagde den 23-årige til Manchester Evening News.

Smith, der endelig blev præsenteret i dag, var ikke et sekund i tvivl om, hvilken trøje han ville bære næste gang.

”Da jeg endelig havde besluttet mig for, at rejse, ville jeg kun til en klub – og det var Manchester United. Jeg gjorde alt hvad jeg kunne for Leeds og min lidenskab og engagement vil være den samme for Manchester United, som den var for Leeds.”, sagde Alex Fergusons nye angriber.

Forrige artikel

Bestil din tur til Old Trafford nu!

Næste artikel

USA-truppen

ANNONCE