Snæver United-sejr i Burnley

Anthony Martials mål i anden halvleg blev afgørende, da Manchester United vandt med 1-0 ude mod Burnley i Premier League.

Lørdag skulle Manchester United på en svær opgave ude mod Burnley i Premier League. Efter sejre over Everton og Stoke jagtede United den tredje ligasejr i træk.

Første halvleg var en meget rodet omgang, hvor United havde svært ved at finde rytme i spillet. Burnley pressede United, og spillet kom ikke for alvor til at flyde.

Derfor skabte United heller ikke mange chancer, men var alligevel tæt på at komme foran få minutter før pausen. Ashley Young driblede ind i feltet fra venstrekanten og sparkede bolden mod det fjerne hjørne, men forsøget røg lige forbi.

Efter pausen sad United tungere på spillet og kom foran efter 54 minutter. Romelu Lukaku fik sendt bolden over til Martial, der fik både forsvarsspiller og målmand til at tro, at han ville sparke mod det lange hjørne, som han ofte gør. Franskmanden sendte dog bolden ind i det korte hjørne via overliggeren. Flot mål af Martial, der ellers ikke havde gjort meget væsen af sig.

United pressede på for 2-0-målet efter åbningsmålet, men sløsede på den sidste tredjedel af banen flere gange i anden halvleg. Anden halvleg mindede om kampen mod Leicester, hvor United burde have lukket kampen før hjemmeholdets udligning.

Burnley kom bedre og bedre med og havde flere løse muligheder imod slutfasen. United holdt dog ud og kunne tage tre point med hjem til Manchester.