Solari: Jeg skrev næsten under med United

Midtbanespilleren overvejede, at flytte til Old Trafford i sommerpausen, hvor han ville blive genforenet med sin gamle træner Carlos Queiroz, men da Reals…

Midtbanespilleren overvejede, at flytte til Old Trafford i sommerpausen, hvor han ville blive genforenet med sin gamle træner Carlos Queiroz, men da Reals nye træner, Jose Antonio Camacho, fortalte ham, at han stadig havde en fremtid i hovedstadsklubben, ændrede han mening.

”Det er rigtigt, at Manchester United var interesserede i mig og at der var en chance for, at jeg ville forlade Real Madrid. Men da jeg fik 10 minutter på banen imod Wisla Krakow, viste Camacho og klubben, at jeg stadig er noget værd for Real Madrid”, sagde Solari til den spanske avis, Marca.

Deltagelsen i Champions League for Real Madrid ville også betyde, at han ikke ville kunne spille for Manchester United i den samme turnering og det er derfor tvivlsomt om Sir Alex Ferguson overhovedet ville hente Solari.

Der er dog stadig en chance for Fergie til at hente Solari, da hans kontrakt med Real Madrid udløber næste sommer. Solari forsikrer dog om, at han er i kontraktforhandlinger med Real Madrid om, at forlænge hans kontrakt.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Howard smidt af landsholdet

Næste artikel

Efter 89 dage: Endelig!

ANNONCE