Solskjær afviser ny operation

Den norske angriber er endnu ikke kommet sig 100 procent over knæskaden, som har holdt ham ude det meste af denne sæson. Landsholdslægens udtalelser har…

Den norske angriber er endnu ikke kommet sig 100 procent over knæskaden, som har holdt ham ude det meste af denne sæson. Landsholdslægens udtalelser har skabt bekymring i Norge, hvor Solskjær er et stort idol.
Men Solskjær selv afviser, at en ny operation er nødvendig.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

”Jeg vil fortsætte, som jeg gør nu. Men jeg vil snakke med Tjor Einar, Lars Engebregtsen og Lars Pedersen, om at få lavet en program jeg kan følge til sommer, hvor jeg har seks uger fri. Nej, jeg er ikke kommet mig helt over skaden endnu, men der er ingen grund til at snakke om en ny operation.”

”Jeg har snakket med Neil Wood (udlånt til Burnley, red.), en af de unge gutter i klubben. Han har haft samme skade som mig, og han sagde, at han kunne mærke skaden otte til ni måneder efter. Efter det forsvandt det. Spørgsmålet er om jeg skal træne med fodbold til sommer. Måske vil jeg styrketræne og træne alternative ting i stedet.” sagde Solskjær til norske Dagbladet.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Scolari advarer Ronaldo

Næste artikel

Nistelrooys agent har sagt...

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share