Solskjær: Er ikke sikker på, at Valencia bliver

Ole Gunnar Solskjær fortalte til dagens pressemøde, at han er ikke er sikker på, at Antonio Valencia får forlænget sin kontrakt med Manchester United.

Uniteds anfører, Valencia, har ikke fået det store med spilletid denne sæson på grund af en lang række skader. Ikke nok med dette, så udløber ecuadorianerens kontrakt til sommer. Solskjær fortalte på dagens pressemøde, at han i øjeblikket ikke forventer, at Valencia er at finde i klubben i næste sæson.

– I øjeblikket er jeg ikke sikker på, at Manchester United og Antonio bliver enige om en aftale, udtalte Solskjær ifølge Sky Sports.

– Han er ikke 100 procent fit, og det afhænger af, hvorvidt han kommer tilbage på holdet i løbet af de næste par måneder. 

– Han er en stor repræsentant for klubben, og forhåbentligt har jeg ham tilbage snart, så han kan vise mig, hvad han kan. 

Ifølge kilder fra Sky Sports har United dog en option i Valencias kontrakt, der gør, at klubben kan forlænge med ham yderligere et år. Denne mulighed skulle dog eftersigende udløbe i dag klokken 18:00. Vi opdaterer selvfølgelig her på OldTrafford.dk, hvis klubben skulle vælge at udnytte optionen, men der er ikke noget der tyder på, at dette bliver en realitet. 

Forrige artikel

Solskjær nomineret til månedens manager igen

Næste artikel

Optakt: Southampton på Old Trafford er en pligtsejr

ANNONCE