Solskjær favorit til WBA-tjans

Steve Clarke fik sparket af West Bromwich Albion, hvorfor trænersædet er frit på The Hawthorns. Ole Gunnar Solskjær bliver nævnt som en af frontløberne.

Ole Gunnar Solskjær har haft enorm succes i spidsen for Molde i den norske Tippeliga, hvor han, for første gang i klubbens historie, har formået at vinde mesterskabet to gange i streg.

Den præstation krydret med det faktum, at han ikke har kunnet blive enig med ledelsen om en forlængelse af sin nuværende kontrakt, der løber ud i 2014, øger nu interessen i den tidligere Manchester United-darling fra unavngivne kilder.

Moldes direktør, Tarje Nordstrand, vil nemlig gerne bekræfte, at der har været henvendelser, men ikke hvor de kommer fra.

– Jeg kan sige så meget, at der har været konkrete henvendelser, men jeg vil ikke sige, hvor de stammer fra eller hvornår de kom, siger han til Romsdals Budstikke.

Ole Gunnar Solskjær bliver nævnt i flæng med Gianfranco Zola og Malky Mackay som de største favoritter til WBA-jobbet, mens normanden også sættes i forbindelse med Tottenham Hotspur, om end det virker ret så usandsynligt.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Wigan-boss håber Powell bliver

Næste artikel

Pulis: Zaha er velkommen

ANNONCE