Solskjær håber på november

Først skulle han være klar til at deltage i sæsonopstarten, så blev Solskjær klarmeldt til engang i oktober og nu håber nordmanden så selv på, at han kan…

Først skulle han være klar til at deltage i sæsonopstarten, så blev Solskjær klarmeldt til engang i oktober og nu håber nordmanden så selv på, at han kan genindtage træningsbanerne omkring 1. november.

Ifølge norsk presse skyldes den seneste udskydelse af tilbagekomsten, at Solskjærs anden skade nu også skal have lidt at gøre med de første knæproblemer, der holdt ham ude af hovedparten af 2003/04-sæsonen. Det afviser den tidligere Molde-angriber dog overfor MUTV og sætter deadline på, hvornår han kan forventes at trille med bolden på træningsbanerne igen.

“Der har været et lille tilbageslag, men det har ikke så meget med den anden skade at gøre bortset fra, at den gør, det vil tage få uger mere at komme sig over. Specialisterne er meget tilfredse med, hvordan den gamle skade arter sig, så jeg regner med at være tilbage omkring 1. november, udtaler Uniteds vel nok mest populære spiller.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Sivebæk: Gravesen er glad i Madrid

Næste artikel

Pardew roser Bellion

ANNONCE