Solskjær har enorm respekt for Fulhams defensiv

Solskjær ser frem til onsdagens møde mod Fulham, som han mener, er et de sværeste hold at bryde ned.

På tirsdagens pressemøde så Solskjær frem mod næste Premier League-udfordring, der onsdag spilles mod Fulham på Craven Cottage. Efter en svær start har Scott Parkers tropper kun tabt en enkelt kamp ud af de seneste syv opgør. En form, der ikke er uden panderynker for Uniteds manager.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Jeg synes, de har haft en god leveret godt efter en sløv start, de har lavet nogle meget gode handler hen mod slutningen af vinduet, og de er meget godt trænet. Scott (Parker) og holdet stoler på deres egen organisation, holdform, hvilket gør dem til et af de sværeste hold at bryde ned. Det er svært nok at komme Craven Cottage, men i øjeblikket er de virkelig godt strukturerede med og uden bolden. Hurtige stærke spillere defensivt og spillere, der kan gøre forskellen. Endnu en hård kamp i Premier League, fortæller Solskjær.

Manchester United kommer fra et 0-0-opgør mod Liverpool og derfor stadig uden sejr over de “normale” top seks-hold. Adspurgt, hvorvidt statistikken er bekymrende svarede Solskjær:

– Selvfølgelig har vi haft nogle tætte kampe mod holdene omkring os i denne sæson, det bliver tæt. Tottenham er det eneste hold omkring os, der har slået os, og vi har ikke indkasseret mod Chelsea, City og Liverpool. Vi har bygget noget defensivt momentum, og hvis vi fortsætter med at vinde de kampe, vi har gjort indtil nu, så tror jeg, at vi har en god chance for at forblive konkurrerende mod slutningen af sæsonen.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Sky Sports: United i dialog med Alaba

Næste artikel

Diallo udset snarlig debut

ANNONCE