Solskjær hentyder til mere spilletid efter Amad-debut

Ole Gunnar Solskjær fortæller efter aftenens 4-0-sejr over Real Sociedad, at Amad Diallo ikke har langt til mere spilletid efter at have fået sin seniordebut.

I aften slog Manchester United Real Sociedad stensikkert på udebane med 4-0, og dermed har man velsagtens et halvandet ben i ottendedelsfinalen. I slutningen af anden halvleg var United foran med 3-0, hvorfor Ole Gunnar Solskjær formentlig følte, at det var sikkert at smide Amad Diallo ind til sin seniordebut for Manchester United. Chefen fortæller, hvor langt Amad har til kontinuerlig spilletid:

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Han kommer tættere og tættere på spilletid, det er klart. Derfor følte vi mod slutningen af kampen, da vi var foran med 3-0, at det var oplagt at give ham lidt over 10 minutter og nyde sine første minutter for klubben, siger Solskjær i interviewet efter kampen.

Solskjær blev herefter spurgt, om han kommer til at få spilletid i den omvendte kamp på torsdag, hvor Real Sociedad skal til Old Trafford. Det lyder som en mulighed, hvis man skal tro Solskjærs udtalelser.

– Den beslutning tager vi efter Newcastle-kampen (på søndag, red.). Der er ingen tvivl om, at han kommer tættere på. Vi må se til, hvor meget spilletid, han kommer til at få.

Generelt om aftenens præstation var Solskjær godt tilfreds. Med en 4-0-udesejr skal enormt meget gå galt, hvis avanchement til næste runde ikke er sikret.

– Vi scorede flotte mål, spillede god fodbold og fortjente at vinde – måske dog ikke med fire mål. På aftener som disse, hvor vi kan finde plads, har vi vist, hvor farlige, vi er. Men vi skulle forsvare godt, for de har nogle dygtige offensivspillere, sagde Solskjær og fortsatte:

– Vi fik kørt hurtige kontraangreb på dem, da de åbnede op og gav os den plads, vi havde brug for. Hvert hold vil angribe dig, men det handler om at finde de rigtige tidspunkter at angribe pladsen. Vi er stadig undervejs i en udvikling, for der har været et par kampe på det seneste, som vi ikke har vundet, men det lærer vi fra.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Fernandes: Det vigtigste for mig er trofæerne

Næste artikel

Karakterbogen: Fremragende Fernandes og andre gode præstationer

ANNONCE