Solskjær i Atheltic-interview: Spillerne er snefnug

Ole Gunnar Solskjær er blevet interviewet af The Atheletic, hvor den tidligere træner kritiserer klubben og spillertruppen.

Ole Gunnar Solskjær er ude med riven i det nyeste interview med The Atheletic. Blandt andet kritiserer Solskjær spillertruppen, han ikke mener ville have overlevet i det gamle United-omklædningsrum.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Man blev nødt til at ruske op i hinanden. Hvis man gør det med drengene nu, så henter de deres far, mor eller agent. De er snefnug. Ikke mange ville have overlevet i det gamle omklædningsrum.

Spillerne er dog ikke det eneste, som Solskjær kritiserer. Normanden er også stærk kritisabel overfor Glazers, som han mener bliver nødt til at forlade klubben, før United kan følge med.

– Det bliver nødt til at ske[at Glazers forlader United]. Old Trafford er forsømt. Træningsområdet er forsømt. Vi bliver nødt til at indhente de andre klubber.

Før Manchester United førte Solskjær sin norske klub Molde til toppen af den norske liga. Her talentudviklede han Erling Haaland, og dengang vidste han allerede, hvor stor en profil Haaland kunne blive.

Solskjær forsøgte også at få United til at hente Haaland, men ifølge nordmanden nægtede de at hente ham til de fire millioner pund, som han prissatte ham.

– Jeg tog kontakt til Manchester United, fordi vi i Molde havde den her talentfulde angriber, som de skulle have haft. Men de lyttede ikke, desværre. Fire millioner pund spurgte jeg efter. Men de hentede ham aldrig. Fire millioner! Ikke spørg mig, hvor han er nu.

Forrige artikel

Optakt: United skal sikre points i kampen om top-4

Næste artikel

Startopstillingen: Varane tilbage

ANNONCE