Solskjær: Jeg er klar til 4 nye år

Ole Gunnar Solskjær siger idag overfor norske medier, at han sagtens kan fortsætte i 4 år endnu på topplan, og sætter EM 2008 som målet. Nordmanden, der i…

Ole Gunnar Solskjær siger idag overfor norske medier, at han sagtens kan fortsætte i 4 år endnu på topplan, og sætter EM 2008 som målet.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Nordmanden, der i øjeblikket varmer op med det norske landshold til landskampen på onsdag imod Rusland, tror ikke, at han i en alder af 35 år vil blive skrottet til EM, hvis Norge kvalificerer sig.

“Jeg har et stort ønske om fortsætte i mange sæsonger. I 2008 er jeg 35 år. Det er ikke for gammelt, så jeg håber at kunne være med i et EM-slutspillet det år,” udtaler en optimistisk Solskjær, før han på onsdag skal prøve sine kræfter af for “Det nye Norge”, som det er blevet kaldt.

Kampen vil blive hans første under sin tidligere træner, Åge Hareide, og derfor glæder Solskjær sig til, at kunne give sig fuldt ud for manden, som har fået en del af æren over, at Solskjær skiftede til Manchester United.

“Jeg lærte enormt meget på de 18 måneder(Som han spillede under Hareide i Molde, red.), og da tilbudet kom sagde han med det samme “Selvfølgelig skal du til United”,” siger Solskjær til VG.

Solskjær afslører desuden, at han ikke har fået nogen instrukser af Sir Alex Ferguson om hvor lang tid han må spille, og ventes derfor at starte inde på onsdag.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Roy Keanes comeback udsat

Næste artikel

OldTrafford.dk har brug for din hjælp

Relaterede artikler
Gå til siden

Pellistri håber på minutter

Efter en skade har holdt den 20-årige Facundo Pellistri ude, er han nu klar til at kæmpe om minutterne på førsteholdet
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share