Solskjær kan være ude i 3 måneder

Den norske angriber blev hjemme, da United fløj til USA igår. Solskjær er nemlig igen blevet sendt til en knæ-specialist, og idag blev det så gjort klart…

Den norske angriber blev hjemme, da United fløj til USA igår.

Solskjær er nemlig igen blevet sendt til en knæ-specialist, og idag blev det så gjort klart af den skotske manager, at det betyder at nordmanden ikke vil være klar før om 3 måneder.

“Da Ole fik sin behandling i slutningen af sæsonen, var det af en svensk specialist, som skulle være den bedste i Verden.
Specialisten sagde, at han måske skulle behandles igen, og det er det vi nu vil få gjort.
Det er ikke noget chok, nærmere en ny skuffelse,” udtaler Ferguson, som har måttet se sin elskede indskiftningsspiller være med fra sidelinjen i det sidste års tid.

Ferguson fortæller, at nordmanden kan være heldig at være klar om 5-6 uger, mens det mest uheldige vil være, at han er ude i 3 måneder.

Samtidig hylder Ferguson nordmanden for sin høje moral trods den megen tid på bænken.

“Det er sørgeligt, at en spiller af den kaliber og med en så stor professionalisme går glip af de bedste år af sit liv.
Det er kun i de sidste 2-3 år, hvor han har været i startopstillingen. Indtil da, var han altid en spiller, som kom ind fra bænken, fordi han var så god til det.
Han var måske den bedste indskifter nogensinde! Han kunne analysere spillet ved at se det, forstå hans rolle når han skulle ind og forstod kampens taktik til punkt og prikke.
Han er en sjælden fugl,” lyder de rosende ord fra Ferguson.

Forrige artikel

Atletico ville have Saviola - Nu går de efter Forlan

Næste artikel

Fergie raser mod OL

ANNONCE