Solskjær nedtoner Greenwood-historier og forsvarer van de Beek-spilletid

Til dagens pressemøde nedtonede Ole Gunnar Solskjær de historier, som florerer i den engelske presse om Mason Greenwoods manglende træningsdisciplin. Derudover forsvarede normanden den begrænsede spilletid til Donny van de Beek.

Ole Gunnar Solskjær mødte i dag pressen forud for weekendens opgør mod Chelsea. Her kom det blandt andet til at handle om Greenwood og van de Beek.

Det britiske medie, The Guardian, skrev forleden, at Greenwood ikke kun er udeladt af truppen for tiden på grund af en mindre skade. Det engelske stortalent har nemlig også haft problemer med at møde ind til tiden i klubben.

Solskjær nedtonede dog disse rygter til dagens pressemøde.

– Jeg er nødt til at skuffe jer. Han (Greenwood, red.) kommer aldrig for sent til træning. Han er aldrig et problem, når han er på træningsbanen. Han er der altid til tiden, og jeg har set historier fra nogle tidligere United-spillere, som taler om ham. De ved ikke, hvad de snakker om, fortalte United-manageren.

– Greenwood lavede en fejl for England, og pludselig går den engelske presse efter ham, påpegede Solskjær derudover.

Van de Beek får tid til at tilpasse sig

Uniteds købte denne sommer van de Beek i hollandske Ajax Amsterdam, men midtbanespilleren har haft svært ved at spille sig i startopstillingen i sin første tid i klubben.

Solskjær fortalte dog på dagens pressemøde, at van de Beek har fået tid til at tilvænne sig en ny liga, hvorfor han nok skal komme mere i spil senere på sæsonen.

– Donny (van de Beek, red.) er fit, men der er selvfølgelig kamp om pladserne. Det har givet ham tid til at falde på plads og vænne sig til sine nye holdkammerater. Det er en ny liga.

– Han er en absolut topspiller og personlighed, som er ydmyg og hårdtarbejdende, men selvfølgelig også ivrig efter at spille mere. I vil se ham i løbet af sæsonen. Det kommer til at blive en lang, lang sæson, og han har imponeret mig. I vil komme til at se ham, forsikrede Solskjær.

United møder lørdag Chelsea på Old Trafford. Kampen starter klokken 18:30.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

Fletcher nyder U16-trænerrolle

Næste artikel

- Jeg håber på at have Cavani, Greenwood og Maguire tilgængelige

ANNONCE