Solskjær nyder kvaliteten af målmandstræning

Ole Gunnar Solskjær styrede på pressekonferencen i dag udenom journalisternes forsøg på at skabe konflikt om målmandssituationen i Manchester United. Han nyder i stedet at se “den højeste kvalitet man kan forestille sig” i målmandstræningen.

Målmandsituationen har ulmet længe som et potentiel problem i Manchester United, særligt blandt britiske fodboldjournalister der aldrig undgår en chance for at udfritte Ole Gunnar Solskjær om situationen.

Det havde nordmanden ikke meget til overs for på dagens pressekonference, hvor han i stedet vendte fokus over på den høje kvalitet han ser fra alle målmændene på førsteholdet:

– Jeg fortæller jer selvfølgelig ikke hvem der starter inde mod Crystal Palace. Men jeg kan foretælle jer at det har været fantastisk at se på vores målmandstræning. Jeg nyder det virkelig, det er af den højeste kvalitet man kan forestille sig.

Den spanske landsholdstræner Luis Enrique roste David De Gea efter hans seneste landskamp for Spanien, og det er Solskjær godt tilfreds med. Han brugte tilmed situationen til at kritisere journalister for altid at lede efter det negative i en situation:

– Det var godt at høre Luis Enrique udtale sig om De Geas præstation. Trænere, dem der faktisk arbejder med spillerne, de har den respekt overfor spillerne. Det ville være godt hvis i [den britiske presse, red.] også en gang imellem ville skrive noget positivt om De Gea og Henderson. De er verdensklassemålmænd og de arbejder godt sammen for tiden. Det kunne i godt skrive mere om i stedet for at skabe problemer der ikke er der.

Solskjær kunne desuden bekræfte at Sergio Romero ikke kommer i aktion mod Crystal Palace da han har fået orlov til at besøge sin familie i Argentina.

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Officielt: James Garner tager et år i Watford

Næste artikel

Romano: United forhandler om Telles

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share