Solskjær: Omklædningsrummet var som at være til en begravelse

Den permanente træner fortæller, at Uniteds omklædningsrum føltes som en begravelse efter lørdagens 2-1 sejre over Watford.

– Følelsen i omklædningsrummet var lidt ligesom at være til en begravelse. Spillerne sad helt stille og var skuffet over deres præstation. 

Nordmanden kom igennem sin første kamp med en sejr som permanent manager, men mener, at det var en sjusket præstation, og at spillerne var mærket af landsholdspausen. 

– Det er ikke ren jubel, fordi vi vandt og fik de tre point. Alle spillerne ved, at det var under niveau, hvilket er godt, fordi man vil have spillerne er ærlige med dem selv. Vi ved, at vi kan spille så meget bedre. 

United havde problemer med at kontrollere kampen, og Solskjær antyder, at man som løsning måske vil spille Pogba på en dybere position.

– Paul er vigtig for os. Vi kunne ikke holde på bolden, og det var cirka 50-50 boldbesiddelse, hvilket er skuffende hjemme. Men Paul har spillet to kampe for Frankrig. Selvfølgelig spiller han lidt dybere for dem, og det er nok noget, vi må tænke over for at få ham til at diktere kampene mere. 

Næste kamp for Manchester United er på udebane mod Wolverhampton, der som bekendt slog os ud af FA Cuppen med en 2-1 sejr. 

 

Forrige artikel

Voldsomme dødstrusler holdt Lindelöf ude af Watford-kamp

Næste artikel

Jones: Den gamle "feel good" stemning er tilbage

ANNONCE