Voldsomme dødstrusler holdt Lindelöf ude af Watford-kamp

Victor Lindelöf meldte afbud til det svenske landshold i sidste uge, som blev efterfulgt af voldsomme dødstrusler fra vrede svenske fans, hvilket holdte Lindelöf ude af Watford-kampen.

Victor Lindelöf og hans kone Maja fik for et par uger siden en nyfødt, som gjorde, at Victor Lindelöf måtte melde afbud til det svenske landshold. Det var en beslutning, svenske fans ikke kunne tolerere.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Der har nemlig været sendt slemme dødstrusler mod Lindelöf og hans familie, som gjorde, at Lindelöf havde brug for en mental pause i forbindelse med Manchester Uniteds kamp mod Watford i lørdags.

– Jeg har ikke fulgt det så meget, men har bare fokuseret på, hvad der er vigtigt for mig, og det er Maja (hans kone, red.). Folk undrer sig altid over, hvad der ligger bag ting. Hvad jeg ikke kan forstå er, at folk ikke kan respektere en personlig årsag. Jeg mener, det er helt sygt, at man ikke kan respektere det, siger Victor Lindelöf.

Det svenske politi har også bekræftet, at der har været en række dødstrusler mod den svenske midterforsvarer. Lindelöf forventes dog at være tilbage i Manchester United-trøjen, når de i morgen skal revanchere sig mod Wolverhampton.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Manchester United Women-spillere deltager i førsteholdets træninger

Næste artikel

Solskjær: Omklædningsrummet var som at være til en begravelse

ANNONCE