Solskjær: Uafgjort er nok et fair resultat

Ole Gunnar Solskjær var skuffet over at have smidt sejren i de døende minutter af aftenens kamp, men et uafgjort resultat var, ifølge nordmanden, fair nok.

Et udlignende mål i det 92. minut af Simon Kjær gjorde at Manchester United måtte nøjedes med at hive et uafgjort med sig til returopgøret i Milano i næste uge. Et resultat som Ole Gunnar Solskjær, under omstændighederne, selvfølgelig var skuffet over, men som han også så som retfærdigt.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– [Jeg er] Meget skuffet over at indkassere ved en af kampens sidste spark, eller hovedstød. Det gør det selvfølgelig lidt hårdere, men det ville altid komme til at skulle afgøres der [Returopgøret i Milano], udtaler Solskjær til BT Sports.

United så ellers længe ud til at køre 1-0 sejren, og et fordelagtigt resultat til returopgøret om en uge, i land. Men sådan skulle det ikke være. Og ifølge Solskjær skal især Uniteds tempo i boldomgangen skrues op til returopgøret.

– Vi var en smule for langsomme, når vi var i boldbesiddelse. Det er den læring, som vi skal have ind i os selv. Vi skal præstere i hver eneste uge. Vi spiller mod gode hold. Uafgjort er nok et fair resultat, udtaler Solskjær yderligere.

Returkampen løber af stablen om en uge med kampstart klokken 21:00.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Karakterbogen: Mest af alt middelmådigt

Næste artikel

Pioli: Vi fortjente måske mere

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share