Solskjær udlover spilletid til Sanchez

Ole Gunnar Solskjær fortæller, at Alexis Sanchez kommer til at spille flere kampe i denne sæson, end man lige tror, og at chileneren er få uger væk fra et comeback.

Chilenske Alexis Sanchez har haft en kriseramt tid i Manchester United, der ikke har budt meget godt på sig. Blandt andet skulle han ønske at forlade klubben, men nu giver manager Solskjær ham offentlig tillid.

– Der er historier om, at han (Alexis Sanchez, red.) er blevet sat på reserveholdet. Selvfølgelig er han ikke det. Vi har ikke så mange spillere i angrebskæden, så Sanchez kommer til at spille flere kampe, end man lige tror, siger Ole Gunnar Solskjær.

Sanchez pådrog sig endnu en skade i sommerens overståede Copa America-turnering, da han beskadigede baglåret, men ifølge Solskjær går der ikke mere end et par uger før Alexis Sanchez er i spil igen.

– Han er et par uger bag de andre, men han er meget tæt på at være tilbage. Vi forventer, at han får succers i denne klub. Han har kvalitet.

Manchester United, dog formentlig uden Alexis Sanchez, skal næste gang på en svær opgave på udebane mod Wolverhampton, hvor man har tabt i sine to seneste forsøg. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Times: Alexis vil forlade United før september

Næste artikel

Dokumentarserie viser: James blev så godt som Leeds-spiller i januar

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share