Solskjær: Vendepunktet var nederlaget i Istanbul

Manchester United forsætter i Europa League snarere end Champions League efter nytår, og ifølge Ole Gunnar Solskjær handler det mest af alt om nederlaget til Istanbul Basaksehir på udebane.

Til BT Sport efter kampen fremstod Ole Gunnar Solskjær som en mand der føler hans hold fik som fortjent. At lukke tre mål ind i Champions League er ifølge nordmanden uacceptabelt:

– Man kan ikke lukke tre mål i Champions League og forvente man slipper afsted med det. Det er ikke godt nok at vi starter kampen på denne måde.

– Vi gav den alt i anden halvleg og det lykkedes næsten, vi var uheldige til sidst hvor man næsten troede den var inde i sidste sekund.

Men ifølge nordmanden handler aftenens skuffelse i højere grad om et andet resultat, nemlig det pinlige nederlag på udebane i Istanbul hvor United tabte 2-1:

– Vendepunktet for os og i gruppen var nederlaget i Istanbul. Det var de point vi absolut ikke skulle have tabt, vi skulle have lukket debatten der.

United er ude af Champions League uafhængigt af resultaten af den suspenderede kamp mellem Paris Saint-Germain og Istanbul Basaksehir, men fortsætter i slutspillet i Europa League efter nytår.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Maguire bebrejder ikke taktikken

Næste artikel

Karakterer: Håbløs defensiv dumper i skæbnekamp

ANNONCE