Southgate: Greenwood mangler kampform

Mason Greenwood er ikke udtaget til den kommende landsholdsrunde, men træneren for The Three Lions fortæller, at det ene og alene skyldes manglende spilletid til den unge komet.

I sidste sæson bragede Mason Greenwood ind på den store scene og i mediernes søgelys, da den unge offensivspiller især efter Corona-pausen virkede helt ustoppelig. Det blev kronet med den første landsholdsudtagelse i september måned, hvor Greenwood også opnåede debut for det engelske landshold med et indhop mod Island.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

På selvsamme tur forbrød han og landsholdskollega, Phil Foden, sig imod coronarestriktionerne og derfor blev de begge sendt hjem. Til den nyeste landsholdstrup er Manchester City-spilleren Foden så at finde blandt Gareth Southgate’s udvalgte, mens der ikke er fundet plads til Greenwood. 

– Det er ikke en strafaktion for det, der skete i september. Det kapitel er overstået. Men jeg føler, at det lige nu er bedre for ham at blive i klubben og udvikle sig over de næste par måneder, fortæller Southgate i Mirror.

– Han (Greenwood, red.) er en fantastisk afslutter og en fremragende målscorer, men over de seneste par måneder har han ikke spillet så meget. Det her er blot en mindre skuffelse for ham, men der er masser af storhed i vente i fremtiden. 

I indeværende sæson har 19-årige Greenwood startet halvdelen af de otte optrædener, han indtil videre har fået, og han har endnu til gode at spille en kamp til ende. Det er indtil videre blevet til to scoringer, dog ingen i de fem ligakampe, han har været med i.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Podcast: Dobbelt nederlag, trænerspekulationer og Everton-optakt

Næste artikel

MARCA: Manchester United har gentagende gange kontaktet Andrea Berta

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share