Spansk avis: Pogba bliver i United

Ifølge Mundo Deportivo har FC Barcelona indset, at de ikke kan købe Paul Pogba i dette transfervindue, fordi Manchester United ikke kan hente en afløser ind.

Uniteds Paul Pogba var på forsiden af Mundo Deportivo onsdag. Den spanske sportsavis, som har hjemme i Barcelona, skriver, at franskmanden ikke bliver ny spiller på Camp Nou i dette transfervindue. 

Pogbas agent, Mino Raiola, har eller gjort, hvad han kunne for at holde spekulationerne i gang. Efter nederlaget til Brighton i søndags indikerede han på Twitter, at det ville være en smal sag at finde en ny klub til franskmanden. 

Paul Pogba er også kommet med flere kryptiske bemærkninger. Ekseplemvis sagde han efter Premier Leagues første runde, at “der er ting, jeg ikke kan sige, for så får jeg en bøde”. 

Det ændrer imidlertid ikke på, at Manchester United tilsyneladende står fast. De vil ikke acceptere et salg af Pogba lige, skriver Mundo Deportivo.

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Protest-banner udsættes til Burnley-kampen

Næste artikel

Ronaldo gentager sig selv: "Fergie har lært mig alt"

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share