Spillere overtalte Rich

Kieran Richardson har draget fordel af skader og spiller nu fast som venstreback. Tvivlen om spilletid gjorde ham dog meget i tivlv om, hvorvidt han…

Kieran Richardson har draget fordel af skader og spiller nu fast som venstreback. Tvivlen om spilletid gjorde ham dog meget i tivlv om, hvorvidt han skulle satse på United eller The Baggies.

Men spillertruppen fik overtalt Richardson, der nu for alvor synes at have spillet sig ind i Sven Göran Erikssons varme landsholdsstue, til at give karrieren i United en chance. Og den lille London-drengs nuværende succes er kun helt fortjent, mener Keane.

“Jeg er sikker på, beslutningen Kieran måtte tage var svær, fordi han ville have førsteholdsbold. Men en del af os snakkede med ham og fortalte ham, at hans chance nok skulle komme. Heldigvis for ham har skader gjort, at han nu har fået den, og jeg synes han har set skarp ud hele vejen igennem.”

“Det samme er tilfældet for en mand som Phil Bardsley. Når skaderne kommer, er det samtidig en chance for de unge spillere. Jeg håber bare, de griber muligheden og samtidig nyder det,” udtaler Keano til MUTV.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Sker det nu?

Næste artikel

Ruud undskyldte ovenpå en batalje på træningsbanen

ANNONCE