Spillerforening: På tide med sikkerhedsnet

Den Engelske Spillerforening, PFA, er rystet over gårsdagens angreb på Rio Ferdinand og mener, at FA bør overveje at indføre finmaskede net for at beskytte spillerne.

Manchester Uniteds vanvittige 3-2-sejr over Manchester City blev for en kort stund beskæmmet af en flok uduelige City-“fans”, der først kastede en mønt i hovedet på Rio Ferdinand og derefter forsøgte at angribe ham fysisk.

Gårsdagens episode har fået bægeret til at flyde over hos Spillerforeningen (PFA), der nu foreslår, at man opsætter finmaskede net udvalgte steder for at beskytte spillerne.

– Jeg synes, man bør overveje de forslag, der er blevet stillet om at opstille net bag målene og ved hjørneflagene, siger Gordon Taylor, adm. direktør for PFA,til The Telegraph. 

Foruden angrebene på Rio Ferdinand blev der også kastet ting efter Wayne Rooney, da han midtvejs i anden halvleg var ude for at tage hjørnespark.

Tidligere på sæsonen blev Sheffield Wednesdays målmand Chris Kirkland angrebet og slået i hovedet af en Leeds-tilhænger, der var løbet ind på banen.

Forrige artikel

10. dec.: Vind Manchester United nøglering

Næste artikel

Evra nedtoner PSG-rygter

ANNONCE