Spillerkarakterer: Årets spiller blev kampens spiller

I tirsdags blev David de Gea kåret til årets spiller, i dag viste han hvorfor.

Den netop nykåret og firdobbelte årets spiller i Manchester United, viste sig igen som Uniteds stærkeste kort. Ikke for en særpræget god præstation. Holdkammerraterne var bare ikke tilstede i aftens opgør mod Brighton. –  Karakterne gives mellem 0-10, hvor 5 er den middelmådige præstation, og 10 er den helt sublime.

 

David de Gea – 7

de Gea blev for anden kamp i træk snydt for et cleansheet og et skridt tættere på de gyldne handsker, da hans forsvar ikke forsvarede, som man burde kunne i Manchester United. de Gea havde dog flere flotte redninger fra distancen, og havde en flot aktion mand mod mand mod dagens første målscore i Pascal Scott. En solid indsats fra verdens bedste på sin position

Matteo Darmian – 2

Darmian har ikke spillet mange kampe i denne sæson, og efter aftens præstation undres man ikke hvorfor. Darmians bidrag i det offensive er tæt på ikke eksisterende, og de defensive egenskaber er heller ikke prængende. Især ikke for en italiener. Brightons føringsmål kan ikke alene krediteres til Darmian, men hvad han havde gang i ved situationen, kan man stadig undre sig over.

Chris Smalling – 6

Smalling har været solid i defensiven i denne sæson. Smalling begik ingen fejl i defensiven og udgør en vigtig brik i en ellers vaklende defensiv.

Marcos Rojo – 4

Rojo rev mod slutningen af sidste sæson sit korsbånd over, og det har givet ham en svær sæson. Den manglende kamptræning er tydelig at spore, men indstillingen fejler aldrig noget. Foruden en par fejl i pasningsspillet havde Rojo en fin kamp.

Ashley Young – 4

Man forstår behovet for en venstrebenet venstreback. Young bidrager ikke med mange løb bag den offensive back. Defensivt kan man igen sætte spørgsmålstegn ved indsatsen, og ham Young burde have gjort det bedre ved Gross mål.

Nemanja Matic – 7

En solid defensiv indsats og Matic prøver også af og til at bidrage til det offensive.

Paul Pogba – 4

Den offensive drivkraft er for ofte for modig. Pogba havde en velkendt dag på kontoret, hvor der igen igen igen bliver taget 3-4 træk for meget. 

Marouane Fellaini – 4

Ikke mange indlæg nåede Fellaini, hvilket kan gøre det svært at vurdere mandens præstation. Fellaini gør hvad han kan, og vinder oftes sine dueller fra lange bolde.

Anthony Martial – 4

Martials talente kommer igen for lidt til udtryk. Martial forsøger sig, men der mangler støtte fra især backen. Derudover lægges alt for meget af spille på Martial, og det gør ikke betingelserne for succes nemmere.

Marcus Rashford – 4

Rashford var meget isoleret på toppen, og det var ikke meget den unge angriber fik at arbejde med.

Juan Mata – 3

Tynd præstation fra spanieren. Højresiden var generelt ikke ikkeeksisterende.

INDSKIFTEDE SPILLERE

Luke Shaw – 3

Det er svært at komme ind på et dødt hold uden tro fra sin manager. Shaw havde dog heller ikke andet end et par lange bolde at løbe op.

Jesse Lingard – 4

Lingard bidrager altid med gode, og var også med til at skabe kampens største chance for United efter godt sammenspil med Rashford, men et skidt ram på bolden, resulterede i et skud langt forbi mål. Der kunne snakkes om straffespark efter hendelsen.

Scott McTominay – Uden beskrivelse

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Flere ændringer i startopstillingen mod Brighton

Næste artikel

United taber 1-0 ude mod Brighton

ANNONCE