United taber 1-0 ude mod Brighton

United skuffer igen fælt.

Mourinho udtalte op til kampen, at han vælger spillere ud fra hvis landshold skal spille til VM om lidt over 40 dage. Det havde man svært ved at forstå i aftens kamp, da der ikke blev kæmpet meget for det.

United kom aldrig rigtig ud til kampen og Brighton kom aldrig for alvor under pres, selvom det dog lykkedes Fellaini tidligt i kampen at passere Brighton keeperen. Målet blev dog korrekt dømt offside.

Rojo var tilbage i startopstillingen efter lang tids fravær. Et overrevet kårsbånd, har gjort sæsonen svær for Rojo, men viljen og de gode evner på bolden er altid at spore. Det blev dog til et par fejlafleveringer, hvilket hele holdet valgte at efterligne.

Uniteds angreb var i mangel af Lingard uden løb i dybden og var generelt meget stilstående. Efter 22 minutter forsøgte Marital dog at kombinere sig igennem, hvilket ledte til et skud fra Rashford, der ramte Duffy lige i hovedet.

Brighton stod for de fleste og de farligste chancer i første halvleg, men sæsonen bedste spiller, David de Gea, gjorde hvad han kunne for at holde United inde i kampen.

Efter 20 minutters spil i anden halvleg fik Brighton en omstilling, der satte Izquierdo alene med Darmian. Darmian kunne fra den bedste plads på stadion se Izquierdo loppe bolden ind til bagerste stang, hvor Gross kom springe over Ashley Young, der nok kunne have gjort lidt mere, for at undgå scoringen. Rojo forsøgte at afværge Gross hovedstød, men efter noget tid kunne dagens dommer via goal line technology dømme Brighton foran.

Ind kom Lingard og Shaw, der var med til at skabe lidt dynamik for et meget dødt Unitedhold. Lige lidt hjalp det dog, selvom Lingard stod for Uniteds bedste forsøg på en scoring.

Kampen slutter 1-0 til Brighton.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Spillerkarakterer: Årets spiller blev kampens spiller

Næste artikel

Mourinho: Derfor spiller Lukaku altid

ANNONCE