Spillerkarakterer: Hele offensiven dumper

Phil Jones blev OldTrafford.dk’s “Man of the Match” mod Young Boys, mens at alle de offensive spillere fra startopstillingen får dumpekarakterer.

OldTrafford.dk bedømmer som altid spillernes karakterer på en skala fra 1-10, og i dag er ingen undtagelse.

David de Gea – 7
Spanieren havde ikke meget at lave, men da der var brug for ham efter 70 minutter, diskede han op med en pragtredning. Udover det var han sikker i sine indgreb. 

Antonio Valencia – 4
Anføreren var tilbage i startopstillingen efter lang tids fravær, og han virkede rusten. Han kom for sent flere gange og fejlede førstegangsberøringer, inden han blev udskiftet efter 72 minutter.

Chris Smalling – 6 
Spillede stabilt og sikkert. Vandt nogle vigtige hovedstødsdueller, men gjorde ellers ikke meget væsen af sig. En godkendt præstation.

Phil Jones 8 – (kampens spiller) 
Lige så frustrerende englænderens “alt-eller-intet”-agtige forsvarsspil kan være til tider, lige så herligt er det, når han bare kommer først på bolden i sine vanvittige satsninger. Det gjorde han i dag, hvor han også havde flere ture op af banen – som midterforsvar såvel som højreback. Nogle vil mene, det er skødesløst. Jeg vælger at kategorisere det som “eventyrlystent”. 

Luke Shaw – 5 
Forsøgte at tage del i det offensive kombinationsspil og forsøgte at komme med frem, uden at han fik meget ud af det. Defensivt skærmede han OK af. 

Nemanja Matic – 3
Det er mig en gåde, hvordan han får lov til at spille hele kampen. “Øen af personlighed”, som Jose Mourinho kaldte ham i sidste sæson, kom for sent i tacklingerne, blev fanget i offside-situationer og var generelt bare for langsom i hele kampen. Han hæmmer United i øjeblikket. 

Fred – 5
Brasilianeren forsøgte, og han havde et temposkifte og en direkthed i sit spil, som jeg mener klædte United. Han laver stadig for mange fejl, men præstationen fortjente ikke en udskiftning efter 60 minutter. 

Marouane Fellaini – 6
Han var nærmest en form for 10’er i dag, og han formåede at komme frem til flere chancer. I halvanden time var kvaliteten for dårlig, men efter 91 minutter blev han dagens mand i skysovs, da han scorede målet, der sendte United videre. 

Jesse Lingard – 3 
Var som altid energisk, men alt, alt for upræcis i sine aktioner. Flere gange mislykkedes samarbejdet med kammeraten Marcus Rashford, og det var ikke ufortjent, at Lingard blev pillet ud efter en time. 

Marcus Rashford – 3
Fik endnu chancen som 9’er og formåede endnu en gang at pisse den væk. Han skal roses for, at han kommer frem til mulighederne, men det går simpelthen ikke, at han brænder tre chancer, som han bør score på. 

Anthony Martial – 3 
Får intet ud af sine en-mod-en-situationer. Man skulle ellers tro, at franskmanden mod et forsvar som Young Boys kunne sætte sig selv i scene.

INDSKIFTEDE SPILLERE 

Paul Pogba (efter 63 min) – 5
Franskmanden viste prøver på sine glimrende teknik, men forsømte muligheden for at vise lederegenskaber og komme på banen som en decideret indpisker. 

Romelu Lukaku (efter 63 min) – 4
Fik hovedet på den afgørende bold til Fellaini, da belgieren scorede, men præsterede ellers ikke noget nævnværdigt på en halv time. 

Juan Mata (efter 72 min) – Uden for bedømmelse 

ÅRETS STORE FEST FOR UNITED-FANS: PETE BOYLE PÅ DEN GLADE GRIS 1. DECEMBERM

Køb billet her – Kun 100 kr – Inklusiv fri fadøl og jubilæumsmagasin

Forrige artikel

Mourinho forklarer fravalg af Pogba og Lukaku

Næste artikel

Mourinhos jubel var en eksplosion

ANNONCE