Spillerkarakterer: Wan-Bissaka bedste mand på et ringe United-hold

Det var bestemt ikke Uniteds bedste præstation i dag i udekampen mod West Ham, hvilket karaktererne da også afspejler. Wan-Bissaka og McTominay var de mindst ringe hos United.

På OldTrafford.dk giver vi i denne sæson spillerkarakterer efter følgende princip:

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt

2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre

3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner

4 – Den middelmådige indsats – Dog mere negativ end positiv

5 – Den middelmådige indsats

6 – Den middelmådige indsats – Dog mere positiv end negativ

7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt

8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner 

9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.

10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

Spillerkaraktererne for udekampen mod West Ham kan ses nedenfor.

David de Gea – 5

Det er svært rigtigt at klandre de Gea for nogen af målene, men på en en god dag var spanieren nok nået op til Cresswells frisparksmål og dermed undgået, at West Ham bragte sig foran 2-0. Havde en fin fodparrade på Felipe Anderson, men havde ellers ikke meget at lave ud over de to gange, han måtte hente bolden ud af netmaskerne. 

Young – 4

Young leverede egentlig i store dele af kampen en fornuftig indstas. Det er ikke meget, der kommer fra Uniteds aldrende anfører, men han laver til gengæld heller ikke alvorlige graverende fejl – og så alligevel. Frisparket, som fører til 2-0 målet er både uintelligent og ringe udført. 

Maguire –  6

Maguire havde en fornuftig kamp i dag, hvor hans første halvleg dog var bedre end hans anden. Lykkedes med 100 procent af sine afleveringer i første halvleg, men havde et par svipsere i løbet af anden halvleg. Sluttede dog første halvleg af med at være halvimpliceret i West Hams føringsmål, da han nok burde have siddet tættere på Yarmolenko. Vil ligeledes ærgre sig over sin brændte chance i anden halvleg, som vel nok var Uniteds bedste mulighed. 

Lindelöf – 4

Det var ikke Lindelöfs bedste kamp, uden at han dog var indblandet i store alvorlige fejl. Men alt for ofte forsøgte svenskeren sig med mislykkede lange afleveringer, som var med til ødelægge rytmen for United. Hele 13 gange forsøgte Lindelöf sig med lange afleveringer og kun 4 gange med et succesfuldt udfald. Dertil havde han 0 tacklinger, 0 interceptions og kun 2 clearinger.  

Wan-Bissaka –  7 (Kampens spiller)

Godkendt indsats fra Wan-Bisssaka, der som sædvanligt lykkedes med samtlige af sine defensive aktioner. Havde ligeledes et godt indlæg efter 20 minutters spil, som var lige ved at finde Rashford. Uniteds bedste mand i dag uden at være prangende. 

Matic – 6 (Ud 71)

Matic leverer egentlig det, man kunne forvente fra ham i dag. Han ser efterhånden rigtig langsom og tung ud i sine vendinger, men han involverer sig stadig gevaldigt meget og bringer sig selv i spil i holdets tjeneste. En godkendt og rutineret indsats af Matic, som dog ikke længere ligner en topspiller. 

McTominay – 7 

Skotten er godt i gang med at etablere sig selv som en af Uniteds vigtigste spillere. Fremviser igen i dag god energi og masser af hjerte. Dertil ser han ud til at blive ved med at føje nye aspekter til sit spil og fremviste i dag nogle fine driblinger og offensive kvaliteter.  

Mata – 4 (Ud 81)

Han demonstrerer egentlig stadig en stor spilforståelse og et glimrende overblik, men kroppen kan efterhånden ikke følge med hovedet for den 31-årige spanier, hvilket hans store chance i anden halvleg egentlig var et glimrende billede på. Det er yderst begrænset, hvad han formår at udrette for United i rollen som 10’er, skønt han sporadisk har fine afleveringer.  

Pereira – 6

Fin arbejdsindsats fra Pereira, som tilbød sig meget og burde have fået en assist med sit fremragende indlæg til Mata. Han virker dog stadig en anelse fremmed på Uniteds hold, og indgår ikke rigtigt naturligt i kombinationerne med sine medspillere. Hvis skyld det er, er dog ikke til at sige. 

James – 5 

Usynlig det meste af første halvleg, men meldte sig dog mere ind i kampen i løbet af anden halvleg. Demonstrerede momentvis sin monstrøse fart men uden at det rigtigt første til noget farligt på noget tidspunkt. 

Rashford – 2 (Ud 61)

En ringe indsats af Rashford, som virker træt, ude af form og komplet blottet for selvtillid. En skade efter en times spil konkluderer en rigtig dårlig dag på kontoret for Uniteds eneste angriber i truppen i dag. 

Indskiftere: 

Lingard – 2 (ind 61)

7 berøringer på en halv time siger vist det hele. Næsten umulig at bedømme. Formåede dog at få sendt et skud afsted.

Fred – 5 (ind 71)

Kom ind og tog ansvar og noterede sig for 2 nøgleafleveringer på de 20 minutter, han fik. Har dog stadig for mange boldtab, men det ser væsentlg mere dynamisk ud med ham på banen, end med Matic.

Gomes – UB (ind 81)  

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Keane og Neville revser United efter Hammers-nedtur

Næste artikel

Rashford ude “i noget tid”

Relaterede artikler
Gå til siden

Spekulationerne om Cristiano Ronaldos fremtid tager til

Masser af erfaring på topplan, et hav af pokaler og blandt verdens bedste spillerne nogensinde. Alligevel er Cristiano Ronaldos rolle i klubben for alvor kommet i tvivl i kølvandet på den dårlige sæsonstart.
ANNONCE
Total
0
Share