Spillernes reaktion på nederlaget til Bayern

Det skotske fodboldgeni, Darren Fletcher, var en tydelig skuffet mand, efter nederlaget, men havde taget Ja-hatten med hensyn til Uniteds chancer i…

Det skotske fodboldgeni, Darren Fletcher, var en tydelig skuffet mand, efter nederlaget, men havde taget Ja-hatten med hensyn til Uniteds chancer i returkampen.

“Det er ikke uoverkommeligt. Det er selvfølgelig en stor skuffelse at have tabt med to sene mål, men 2-1 er ikke det værste resultat. Vi ved hvad hvad der skal til for at vinde hjemme,” fortæller skotten og forsætter:

“Vi havde stor respekt for Bayern før kampen (i München red.) og vi har stadigvæk en stor respekt for dem. De har et rigtig godt hold. I kvartfinalen finder man kun gode hold. Vi har lært en del om Bayern, og om os selv, i aften, og vi vil tage det med os til returkampen på Old Trafford.”

Den koreanske midtbaneslider, Ji-Sung Park, var ligeledes en skuffet mand.

“Vi er skuffet fordi vi førte men tabte til sidst. Vi fik et tidligt mål, men havde ikke mulighed for at øge målscoringen. Men vi har vor chancer for at gå videre på Old Trafford.”

“Vi gjorde det godt defensivt, men vi lader et mål gå ind på et frispark, og det andet mål skyldtes dårlig kommunikation. Det var en fejl, men vi kan overkomme det og gå videre på Old Trafford.”

Manchester United har kun en gang tidligere formået at vinde over Bayern München, og det var i Champions League finalen for 11 år siden, da Teddy Sheringham og Ole Gunnar Solskjær scorede to mål i overtiden til 2-1.

Forrige artikel

Bare rolig - United kan vinde uden Rooney

Næste artikel

Drogba tvivlsom til topbrag

ANNONCE