Sporting straffer Rojo

Marcos Rojo presser på for at få lov til at skifte til Manchester United. Det får nu Sporting Lissabon til at straffe forsvarsspilleren.

Marcos Rojo har gjort det klart, at han ønsker sig handlet til Manchester United, men det er langt fra faldet i god jord hos Sporting Lissabons ledelse. 

Således må den 24-årige argentiner nu finde sig i at blive straffet af sin arbejdsgiver, der finder hans opførsel uacceptabel. 

Sammen med holdkammeraten Islam Slimani, der også vil væk, er Rojo i første omgang blevet smidt ud af truppen til weekendens sæsonpremiere mod Academia. Det sker angiveligt som en direkte konsekvens af, at Rojo har nægtet at træne sammen med resten af truppen for at presse et skifte igennem. 

– De vil ikke spille i næste weekend. Det vil tage lige så lang tid, som det kræver. Hvis der ikke sker nogen ændringer, ender vi med, at spillerne må sidde deres kontrakter ud, lyder det kontant fra Sportings sportsdirektør, Bruno de Carvalho, ifølge den portugiske avis Record. 

– De kan se kampen i fjernsynet. På lørdag, mod Academia, spiller vi for at vinde, og vi vil vinde, fortsætter de Carvalho, der samtidig kommer med en opsang til de to spillere. 

– Der er ingen spiller, som er større end klubben. Jeg ville ikke opgive æren, klubbens historie, for en hvilken som helst persons attitude. Jeg vil give et råd: Brug ikke pressen, vær professionel. Som et forsvar for vores fantastiske gruppe skal disse to fjernes. De bliver underlagt store, disciplinære foranstaltninger. 

Manchester United har angiveligt budt 16 mio. pund for Marcos Rojo, hvilket menes at være hans frikøbsklausul. 

Med til historien hører dog også, at en investeringsfond ejer 75 pct. af rettighederne på Marcos Rojo – det kan være med til at besværliggøre et skifte. Det samme var tilfældet med Carlos Tevez, da han i sin tid først skiftede til West Ham og senere til Manchester United. 

 

Forrige artikel

Darren Fletcher Football Genius!

Næste artikel

Chicharito-agent puster til Vidal-rygter

ANNONCE