Stam om nederlag: God erfaring for mine spillere

Jaap Stam tror, at nederlaget til Manchester United er gode lærepenge for hans Reading-spillere.

United-legenden Jaap Stam var i dag tilbage på Old Trafford, da han i sit tekniske felt som manager for Reading kunne se sit hold tabe 4-0 i FA Cup’en.

Kampen var hurtigt afgjort, da Wayne Rooney og Anthony Martial havde bragt United foran 2-0 allerede efter et kvarters spil, men Stam tror alligevel, at dagens nederlag gav en solid bunke erfaring til hans spillere.

– Det er helt sikkert en lektion for mine spillere. Du er nødt til at starte aggressivt mod et hold som det her (United, red.), ellers straffer de dig hurtigt. Vi lagde bedre ud i anden halvleg, men vi skabte ikke meget, fortæller han til BT Sport efter kampen.

– Men credit til modstanderen i dag, de har meget kvalitet, dygtighed og fart i angrebet. Vi kan lære noget af deres spilleres bevægelser, lyder det fra Stam, der samtidig indrømmer, at hans spillere i begyndelsen af kampen virkede en anelse påvirkede af mødet med Old Trafford. 

– Måske var der lidt sceneskræk. Men vi er alle mennesker, vi har alle følelser. Jeg kan ikke programmere dem, som var de computere.

Jaap Stam kom til United fra PSV Eindhoven i 1998. Han nåede at få 79 kampe for United, inden han blev solgt til Lazio tilbage i 2001. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Rooney: Jeg er stolt

Næste artikel

Mourinho: En professionel indsats

ANNONCE