Status på Uniteds forsvarsjagt

Flere troværdige journalister og medier melder det samme: Manchester United leder efter en midterforsvarer til sommer. Men hvem rygtes til klubben, og hvilke rygter kan vi regne med?

Ifølge flere troværdige medier og journalister leder Manchester United efter en midterforsvarer som førsteprioritet, når sommertransfervinduet åbner. Lad os se på de konkrete spillere, der skulle være kig på.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Ibrahima Konaté

Mange har snakket om Dayot Upamecano som den næste midterforsvarer i Manchester United, men han er ikke engang den franske midterforsvarer fra Leipzig, som United helst vil have. I hvert fald, hvis man skal tro Independent, Mirror, Daily Mail m.fl.

Med interessen for Upamecano skruet i vejret hos blandt andet Bayern München og Chelsea, hvor specielt Thomas Tuchel beundrer ham, har Solskjær angiveligt set sig an på Konaté, som angiveligt skulle have imponeret ham mere end Upamecano har gjort.

Real Madrids midterforsvarere

Både Sergio Ramos og Raphaël Varanes kontrakter har snarligt udløb, og som så ofte før, er Manchester United nævnt. I Sergio Ramos’ tilfælde har Manchester United ifølge Fabrizio Romano ikke kontaktet Ramos’ bagland, hvilket typisk betyder, at United-navnet bruges som en forhandlingsstrategi i forbindelse med Ramos’ nye kontrakt.

Dog nævner Romano, at man i Varanes tilfælde skal holde øje med situationen, da det er mindre sandsynligt, at han forlænger med Real Madrid, end det er i Ramos’ tilfælde, og her skulle Manchester United altså være en af de første bejlere.

Stevan Savic

Den norske journalist Jonas Giæver melder, at Manchester United har Atletico Madrids montegriner, Stevan Savic, på ønskelisten. 

Han har haft en enormt god sæson i Atletico Madrid, og nu er han ifølge Giævers oplysninger også en, der har tiltrukket sig interesse fra Ole Gunnar Solskjær. “Hold øje med Savic og United,” skriver han på Twitter.

Jules Koundé

Ligeledes i spansk fodbold skal vi finde næste emne, hvor man ifølge den spanske avis El Diario er meget interesseret i Sevillas franske midterforsvarer, Jules Koundé. 

Koundé har blot forbedret sig siden sidste sæson, og har været en integral del af Sevillas fremragende defensiv. Avisen skriver, at Sevilla forventer, at Koundés frikøbsklausul på 80 millioner euro bliver aktiveret til sommer. Spørgsmålet er bare, om det bliver United, der gør det.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Podcast: Kuldsejlede mesterskabsdrømme eller tro på comeback?

Næste artikel

Manchester United trækker Leicester i FA Cup-kvartfinalen

ANNONCE