Steve Cooper: Troede ikke vi ville starte så godt

Forest-manager Steve Cooper er selv forbløffet over Forests lynstart på kampen.

Manchester United besejrede Nottingham Forest til eftermiddag med 3-2, på trods af at Forest allerede var foran med 2-0 efter fire minutter.

Umiddelbart efter kampen var Steve Cooper også noget forbløffet over den tidlige føring.

– Vi gav alt. Det er helt sikkert. Starten var lidt obskur. Man planlægger at starte godt, men vi troede ikke, at vi ville starte så godt. Det lagde tonen for resten af kampen, fortæller Cooper til BBC.

Alligevel formåede United at få vendt kampen rundt, og derfor er Forest-manageren da også skuffet efter dagens nederlag.

– Jeg kommer ikke til at overdrive betydningen af nederlaget alt for meget, men samtidig må man kigge lidt dybere end bare et resultat. Det er stadig et nederlag, og vi må forsøge at få vendt tingene, hvis vi kan, fortsætter han.

Manchester United formåede at fremprovokere et rødt kort og et tvivlsomt straffespark i dagens opgør. Cooper er på baggrund af kendelserne frustreret over dommerens præstation.

– Vi vidste, at vi måtte absorbere Manchester Uniteds pres, men vi skabte også selv chancer. Man skal have heldet på sin side. Og det er klart, at det (heldet, red.) ikke var (med os, red.) i nogle situationer.

– De moderne dommere er topdommere. De tager virkelig deres tid med de forskellige ting. Det var det omvendte i dag. Jeg ville ønske, at jeg kunne snakke mere og sige, hvad jeg virkelig mener, men det kan jeg ikke, slutter han.

Forrige artikel

ETH: Vi kan ikke tillade sådanne mål

Næste artikel

MEN: Henderson nærmer sig exit

ANNONCE