ETH: Vi kan ikke tillade sådanne mål

Erik ten Hag og hans mandskab fik sig en mareridtsstart på hjemmebane mod Nottingham Forest.

Erik ten Hag fik sig noget af en start på sidelinjen til dagens kamp mod Nottingham Forest, hvor han kunne se sit mandskab indkassere to hurtige mål.

-Forfærdelig start, men holdets karakter var fantastisk. Vi bevarede roen og besindigheden. Vi stod ved vores plan, spillede noget god fodbold og scorede tre gode mål. Det var et stærkt comeback.

Erik ten Hag mener dog ikke, at det var mål Nottingham Forest burde kunne score på Old Trafford.

– Med al respekt for Forest, så kan vi ikke tillade dem sådanne mål. Det var alt for nemt. Det er skørt, men sådan går kampe af og til. Som jeg sagde, så bevarede vi roen.

Erik ten Hag var begejstret for holdets resiliens, som mandskabet også førhen har demonstreret.

– Det er en indikation, helt sikkert. Vi har set, at dette hold kan komme tilbage. Hvis man har sådan en start, så er man nødt til at komme over det. Det er ikke nemt, men ros til holdet.

Derudover var Erik ten Hag heller ikke imponeret over Forests tidsudtræk.

– Reglerne er ikke ordentlige. De trak tiden fra start af og de blev belønnede for det.

Kampen endte 3-2 i United-favør, og giver United seks point efter 3 kampe, i Premier League. Målscorerne for United var Christian Eriksen, Casemiro og Bruno Fernandes.

 

5 kommentarer
 1. Indikation…?

  Ja da, vi mangler spillere med den rigtige indstilling, med ild i øjnene og viljen til at “dø med støvlerne på” for klubben…..tror desværre lønchecken luner lidt for meget hos visse spillere…

  Det er godt nok skidt at se på, bagud 0-2 på 4 minutter hjemme på Old Trafford mod Forest…???

  Der er kun 2-3 hold max i Premier League vi kan tillade os ikke at møde op kampklar fra start fløjtet og så med hiv og sving vende resultatet til sejr mod og det er netop Forest samt Luton og Sheffield U…og vi kunne ikke engang kontrollere kampen i slutfasen mod 10 mand…?!

  Forest skulle være kampen hvor den sløje sæsonstart blev vasket væk med en super kamp hjemme mod en nedrykker kandidat…pyha det var det ikke.

  Rystende ringe indsats, uanset comebacket og de tre point er kampen et bevis på at dette hold ikke har formatet til at udfodre hverken Arsenal og slet ikke City, jeg frygter et kollaps næste weekend ude mod Arsenal….

  Kan kun håbe Højlund vil bringe noget energi i på det helt energiforladte mandskab…

 2. Det første mål var sgu egentligt ikke så slemt. Lidt en tilfældighed, i mine øjne, at en angriber kan løbe fra egen bane halvdel, og så sikkert var den jo heller ikke sparket ind. Han lignede nærmest en, som helst ville løbe den hele vejen ind over stregen, så hsn slap for at skulle bestemme sig for, hvor han skulle sparke. Mål nr 2. En endnu størrere tilfældighed. Martinez rammer den, og den rammer så en angriber, som ikke når at reagere, men blot bliver ramt og får et mål på kontoen… Rolig nu..

 3. OH

  Jeg ser en Wan Bissaka der ikke vinder den hovedstødsduel der fører til den første scoring og en Rashford der reagere for langsomt…lidt tilfældigt ja, men efter 70 sekunder….vi var ikke klar.

  Mindre end 2 minutter senere ligger bolden i nettet igen, igen ser jeg Wan Bisakka der ikke anstrenger sig nok og Lichas hovedstød tilfældigt rammer bolden Boly i panden….0-2 på 4 minutter..vi var ikke klar.

  Isoleret set var målene måske lidt tilfældige ja, men på 4 minutter efter kampstart….det går ikke uanset hvad, spillerne skal være 100% fokuseret når fløjten lyder, vi må og kan ikke tillade os at undervurdere nogle hold.

  Og vi fik heldigvis den hjælp og held vi skulle bruge for at vinde knebent…et rødt kort og straffespark skulle der til for at fuldende comebacket men selv i overtal spillede vi panisk uden kontrol, jeg var ikke imponeret …

 4. TB jeg tror vi nogengange forventer for meget. Pl er efterhånden en enormt svær liga at spille i. Alle hold kan slå alle. Bare se starten på sæsonen. Ingen vinder bare deres kampe. Kig på hvor mange hold, som faktisk kæmper om top 4!
  Vi havde bolden 66 % af tiden mod Nott F, og havde 18 skud på mål, 9 indenfor rammen. Nott F havde 4 indenfor rammen og scorede to gange. Vi kom bagud, men vandt alligevel, det er sgu stærkt. Ja ja spillet er ikke det bedste, men det jeg har set fra City, Arsenal, Newcastle og Chelsea i starten er sgu lidt i øst og vest. Jeg tror sgu vi slår Arsenal. Det er ikke et hold i balance, og vi gør det ofte godt mod Arsenal, og hvem sælger ikke gerne den kamp, på udebane for en uafgjort.
  Bissaka bliver aldrig nogen fantastisk back, og heller ikke Dalot, Malacia, og faktisk heller ikke Shaw, men hvad er en god back i vore dage? En som laver 7+ assists? Det gør de færreste i PL efterhånden. Vi skal tage de kritiske briller af, se på de point som kommer på kontoen, fordi det nu engang er dem som tæller i sidste ende, i vores jagt på top 4. Det der med at spille poleret fodbold og have bolden 85 % af tiden mod de “ringe” hold og vinde til sidst hører fortiden til eller Man City. Lad os nu bare støtte holdet og se om ikke det bliver bedre. Der er kun spillet 3 kampe, og det har da givet 6 af 9 point!

 5. OH, ville ønske jeg havde din optimisme, det havde jeg nok da sidste sluttede med et finale nederlag til City i FA Cuppen, men jeg har set alle pre-season kampene og det var sådan set Ok langt hen af vejen med de udfordringer sådanne kampe altid bringer i forhold til masse udskiftninger osv…

  Men så starter PL som jeg selvfølgelig medgiver er en svær liga for alle hold, for nogle mere svær og for få andre mindre svær, efter en pre-season hvor de fleste køb var på plads og hvor ETH virkeligt har haft mulighed for en grundig forberedelse og se levere vi en miserabel indsats og er pivhelduge ned at slå Wolves hjemme på OT efter at gæsterne havde flere afslutninger end vi har set i meget langt tid på hjemmebane, og med meget simple midler rev de os rundt og var ualmindeligt uheldige med ikke at komme afsted med mindst det ene point, følte både taktisk var udspillet og så manglede der energi og løsninger…vi fik dog trods alt de tre point i den altid svære åbningskamp.

  Spurs ude var vi godt med i 1.halvleg og kunne/burde nok have været foran efter spil og chancer ved pausen, men 2.halvleg var langt under standard, vi faldt sammen og manglede igen energi og løsninger….og taber fortjent.

  Jeg så virkelig frem til Forest kampen hvor vi skulle se det stærke hjemme hold dominere og feje en nedryknings kandidat af brædtet med en overbevisende præstation…men vi var heldige igen hjemme og OT og Forest kunne nemt have hentet et point med hjem, vi spillede ikke godt og slet ikke overbevisende og skulle have hjælp til at fuldende comebacket, vi slutter kampen i overtal men nærmest i panik.

  Nuvel vi har 6 point efter tre runder og der er jo 100% bedre end sidste sæsonstart, men det kunne ligeså godt være endt på samme facon som jeg ser det.

  Jeg er stærkt bekymret over vores præstationer hidtil, og frygter Arsenal kampen Søndag, hvis ikke vi løfter os gevaldigt og finder løsningerne får vi en røvfuld på Emirates, håber jeg tager fejl og min pessimisme bliver gjort til skamme med en super præstation og tre point med hjem fra London, men jeg tvivler desværre, en god præstation er absolut nødvendig også selvom vi ikke tager alle tre point, men vi har brug for at se spillemæssige fremskridt i forhold til de første tre runder…

  Vi kan ikke starte gruppespillet i Champions League med et formsvagt mandskab…så risikere vi at det eventyr slutter når gruppespillet er forbi…

  Men på Søndag skal vi rejse os mod Arsenal, det er første skridt..

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Bruno Fernandes: Holdet viste stor gejst

Næste artikel

Steve Cooper: Troede ikke vi ville starte så godt

ANNONCE