Stoichkov: Van Gaal er skrald!

I en tid hvor Louis van Gaal høster massevis af roser fra nær og fjern har én af hans tidligere spillere Hristo Stoichkov sendt en massiv kritik hollænderens vej.

Hristo Stoichkov spillede under Louis van Gaal i de sene 90’ere for FC Barcelona, og nu fortæller han, at den karismatiske hollænder var grunden til, at han forlod storklubben dengang.

– Jeg har ingen respekt for Louis van Gaal. Han er skrald som person. Engang anvendte han mig som venstreback på Bernabeu efter jeg havde været skadet. En anden gang spurgte han min kone, hvordan hun kunne gifte sig med sådan en skidt person som mig, fortæller bulgareren mediet Sport.

– Den bedste dag i mit liv, var da jeg skiftede til FC Barcelona, og den værste dag i mit liv, var da jeg forlod dem. Det var alt sammen Louis van Gaals skyld.

Stoichkov nåede at spille syv sæsoner i Barcelona, og vandt Ballon D’Or. Østeuropæeren anses stadig som en af de bedste fodboldspillere nogensinde fra den del af verden.

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Falcao 100% fokuseret på United

Næste artikel

Di Maria sælger flest trøjer i Premier League

Relaterede artikler
Gå til siden

Medier: Ronaldo vil væk

Cristiano Ronaldo har bedt Manchester United om at blive solgt. Det skriver flere medier.
Gå til siden

Here we go: Malacia skal til United

Efter et lille bump på vejen kan Fabrizio Romano nu annoncere, at Uniteds første transfer under Erik ten Hag bliver Tyrell Malacia.
ANNONCE
Total
0
Share