Stolt Nuno: Det røde kort gjorde det selvfølgelig nemmere for os

Wolverhamptons portugisiske træner, Nuno Espirito Santo var, ikke overraskende, stolt af sit hold efter aftenens sejr på Molineux over Manchester United. Han roste især sit hold for indstillingen men fremhævede også, at det røde kort gjorde det væsentlig nemmere for Wolves.

Manchester United har haft svært ved at håndtere Wolverhampton i denne sæson. 2 nederlag og en enkelt uafgjort er det blevet til for United i 3 opgør mod oprykkerne fra Midtengland. 

Til kampen i dag, havde Ole Gunnar Solskjær dog ændret noget i taktikken og valgt at spille med Ashley Young som en del af et 3-mands-forsvar – en taktik, som så ud til at bære frugt i kampens indledende fase.  United kom således godt fra start, da Scott McTominay bragte de røde djævle foran efter et lille kvarters spil, og United virkede i det hele taget til at være i fin kontrol i den indledende fase af kampen, hvor Wolverhampton ikke kom frem til meget.  

Wolverhamptons manager, Nuno indrømmede da også efter kampen, at hans hold havde svært ved at håndtere Uniteds taktik til at starte med. 

– Ja, fordi de satte Ashley Young som den tredje mand på baglinjen i en 5-backkæde og den bredde, det skabte på banen, skabte problemer for os i forhold til at erobre bolden på de rigtige steder på banen, sagde Nuno inden han fortsatte: 

– Men efter vi fik justeret, synes jeg det virkede bedre.

Wolverhampton kom som bekendt  også tilbage i kampen og Ashley Young skulle vise sig at spille en hovedrolle i det forløb. Uniteds 33-årige anfører blev nemlig udvist efter en lille times spil – en episode, som Wolverhamptons manager fremhævede som værende udslagsgivende for kampen. 

– Selvfølgelig efter det røde kort blev vores opgave knap så vanskelig, fordi det er altid farligt og svært at spille mod Manchester United. De er så fremragende et hold, og det gør mig meget stolt at gøre det så godt mod et så fremragende hold. Så godt arbejde af drengene. 

Nuno roste især sit holds reaktion efter at være kommet bagud i kampen. 

– Måden holdet reagerede på at indkassere et mål på. Du ved, at indkassere et mål er en fejl, men hvis man gør det igen, så er det game over. Så det er vigtigt at blive i kampen, organsiere sig og forblive rolige. Men måden holdet brugte målet til bevæge sig fremad, var fantastisk, lød det fra den portugisiske manager. 

 

 

Forrige artikel

Highlights: Personlige fejl kostede dyrt mod Wolves

Næste artikel

Rejsetilbud: Kom til sæsonens sidste kamp for 3.695,-

ANNONCE