Stor dag for Scholesy og England

Paul Scholes fik en stor dag idag, da han endelig brød sin forbandelse og scorede på landsholdet for første gang i over 3 år. Men det var endnu en gang…

Men det var endnu en gang Wayne Rooney, som stjal lyset i dagens kamp, da den blot 18-årige angriber scorede 2 fantastiske mål i kampen, som endte med en 4-2 sejr til England.
Kroatien lagde bedst ud med en scoring til 1-0 mod et tamt engelsk hold, men i slutningen af halvlegen tog Scholes og England sig sammen og den lille rødhårede angriber kunne heade bolden ind til udligning.

Siden fik Rooney scoret til engelsk føring, hvilket han i anden halvleg fulgte op på indtil Frank Lampard afsluttede en god anden halvleg for England, som dog måtte se Kroatien reducere til stillingen 3-2.
Udover Scholes så startede Gary Neville inde, mens Phil Neville kom ind i anden halvleg.
Nicky Butt var ikke med i kampen, da han fortsat er skadet.

I den anden gruppekamp skulle Frankrig møde Schweiz, og de regerende europamestre kom planmæssigt foran ved Zinedine Zidane, men siden fik alpelandet udlignet.
Senere slog Thierry Henry til 2 gange til slutresultatet 3-1.
Mikael Silvestre og Fabien Barthez(som pr. 1. juli ikke er United-spiller længere) startede inde, mens Louis Saha kom ind i anden halvleg og lagde op til det ene mål.

Dermed er Frankrig og England videre til kvartfinalerne.