Store roser til angrebsduo

United-manager David Moyes lovpriste efter Fulham-kampen Rooney og van Persie. Vidic hopper med i koret.

På det seneste har der været en heftig diskussion om, hvilken klub der skulle have den farligste angrebsduo. Liverpool har med Suarez og Sturridge været flyvende denne sæson, hvilket deres 14 mål i Premier League er et meget godt tegn på, men de har også været kritiseret for at være lidt for egoistiske hver for sig.

Efter gårsdagens kamp mener Uniteds manager ikke, der kan herske tvivl om, at Uniteds frontduo er godt på vej. Specielt samarbejdet er en stor force, mener han.

– Det er allerede opbygget, da de har været her så lang tid. Det kan tage tid, men i dag (i går, red.) synes jeg der var tegn på, at de virkelig ”klikkede”, siger han til manutd.com

– De skabte chancer for hinanden. Det var flot. Enhver der har været angriber, vil altid forsøge at sætte partneren i scene, hvilket de begge gjorde. De arbejdede godt sammen, specielt tidligt i kampen.

Vidic: Vores bedste kamp

”De røde djævles” kaptajn, Nemanja Vidic, var også fuld af roser til duoen efter kampen. En kamp, han desuden mener var sæsonens bedste.

– Det vil jeg sige (om kampen, red.). Vi gjorde det rigtigt flot i de første 20 minutter og afleverede bolden godt videre. Efter 30 minutter mistede vi nok lidt pusten og troede kampen var ovre. I sidste ende var der massere af positive ting at tage med, og samtidig plads til lidt forbedring.

– Jeg var rigtig tilfreds med Robin og Wayne. I de første 30 minutter spillede de fantastisk fodbold, hvilket vi skal have dem til at fortsætte med. Deres bevægelse var kanon, de lavede et mål til hinanden og også det til Antonio. Det var et godt tegn for dem og holdet.

I 13 kampe har Uniteds angrebspar sammenlagt stået for 17 mål denne sæson.

Forrige artikel

Neville: Sæt billetpriserne ned

Næste artikel

Lejesvendene: Rundens overblik

ANNONCE