Store roser til Pogba

Paul Pogba modtager pæne ord for sin præstation mod Southampton fra eksperterne på SkySports’ ‘Friday Night Football’.

Der var med stor spænding set frem til Pogbas comeback på Old Trafford. Verdens dyreste spiller havde uden tvivl den største opmærksomhed rettet mod sig, da først spillerne løb ind til kampen.

Det var tydeligt, at franskmanden ville vise sin store kunnen, og i første halvleg betød det, at man sad med en lidt uforløst fornemmelse. Der var lidt flere fejl, end der var champagnebold.

Det skulle ændre sig i anden halvleg. Pogba spillede sig gevaldigt op og styrede store dele af halvlegen. Hans præstation blev også anerkendt af eksperterne på SkySports. Her er et par af kommentarerne.

Ryan Giggs:

– Jeg tror, det største kompliment, jeg kan give, er, at jeg så kampen, og jeg tænkte ikke på det prisskilt, han har. Jeg tænkte på, at det var en spiller, der nød sit spil, og som bare ville vise det i løbet af kampen. Indrømmet, det var ikke alt, der lykkes, men han fik sat sig selv fri og fik en god start.

Thierry Henry:

– Vi kan se på alle statistikkerne, men jeg synes, at den der siger mest, er den der viser, han løb 11,2 km. Og han har kun trænet i en uge. Jeg synes, han var fantastisk i aften.

– Jeg elskede, han begyndte at styre kampen. Når han skulle spille en lang aflevering, gjorde han det, og når han skulle løbe med bolden, gjorde han det. Han var outstanding i min bog.

Jamie Carragher: 

– Han var stærk og dominerede kampen. Han var over det hele. Vi snakker meget om kontrollerende midbanespillere og offensive midtbane spillere. Pogba var mere som en gammeldags midtbanespiller – han dækkede det hele. 

– Jeg kom til at tænke på den spiller, vi alle husker fra skolegården. Ham der bare var den bedste. Pogba var over det hele og gjorde, som det passede ham. Der er ikke nogen tvivl om, at han viste sit store talent. 

Næste mulighed, Pogba får for at imponere fans og eksperter verden over, er i næste weekend, hvor United gæster Hull City.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Har et opkald reddet Fellainis fremtid?

Næste artikel

Mourinho forklarer straffesparkshierarkiet

ANNONCE