Store sikkerhedshuller på Old Trafford

Sunday Mirror kan idag afsløre, at de havde en reporter inde på Old Trafford, som ubemærket kunne gå ind og agere stadion-steward i kampen. Der var ellers…

Sunday Mirror kan idag afsløre, at de havde en reporter inde på Old Trafford, som ubemærket kunne gå ind og agere stadion-steward i kampen.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Der var ellers blevet lovet en enorm sikkerhed til kampen, efter britisk politi i tirsdags anholdte 10 personer, som angiveligt skulle have haft i sinde at bombe Old Trafford.

Men på trods af flere hundrede sikkerhedsvagter, så lykkedes det alligevel for reporteren at komme ind på stadiuon uden at skulle opgive navn eller anden id.

Avisen skriver, at Martin Coutts ankom til stadion klokken 13, hvorefter gik hen til stewardernes indgang og røg med det samme ind i en lang kø sammen med andre ansatte på stadion, som skulle på arbejde.
Coutts allerede her, at teknikken om at klæde sig ud som steward allerede var brugt blandt fans, som ikke kunne få fat i de eftertragtede billetter.

På trods af, at de “rigtige” steward er udstyret med et id-kort og et 4-cifret sikkerhedsnummer, så lykkedes det alligevel reporteren at komme ind på stadion uden, at skulle igennem nogle sikkerhedstjek.
Som det første, så blev Coutts, ironisk nok, bedt om, at kropsvisitere de fremmødte fans, selvom han ikke selv var blevet dette, inden han mødte på sit “nye” job.

Da kampen så gik igang blev han placeret bag det ene mål, hvor skulle holde øje med supporterne på lægterne.
Dermed var han nået kun få meter hen til banen, uden at skulle igennem nogle kropsvisitation eller sikkerhedstjek.
Han kunne altså sagtens have haft en bombe med eller have løbet ind på banen og angrebet en spiller.

En kilde i klubben fortæller til avisen, at klubben længe har været klar over problemet, og det betegnes som en yderst pinlig sag for klubben efter denne kamp.

Manchester United fangede en journalist, som var ved at lave samme nummer som Coutts, da han inden kampen iomiterede en steward, men han blev fanget og derefter overbragt til det lokale politi.

Avisen skriver desuden, at Manchester United var rådet, af det lokale politi, til at aflyse kampen, men dette nægtede klubben, da man ikke ville bukke under for terrorens grimme ansigt.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

1 mand anholdt ved dagens kamp

Næste artikel

OldTrafford.dk søger nye folk

Relaterede artikler
Gå til siden

Erik ten Hag: Indskifterne gjorde forskellen

Anthony Martial og Marcus Rashford stod for alle tre mål i aftenens sejr over Omonia, efter at de begge var startet på bænken. Erik ten Hag giver også indskifterne æren for sejren i Cypern.
ANNONCE
Total
0
Share