– Stort at vende retur til Old Trafford

Den tidligere United-spiller Luke Chadwick ser frem til at spille på Old Trafford med Cambridge.

Luke Chadwick huskes nok at de fleste United-fans, selv om han kun nåede 39 kampe i de fem år han fik i United-trøjen. Chadwick kom op gennem Uniteds ungdomsrækker, men spiller nu for barndomsklubben Cambridge United.

Han vendte retur til Cambridge på en lejeaftale sidste sæson, og var med til at sikre oprykning til League Two. Nu er han så permanent i Cambridge, og glæder sig over at skulle spille på Old Trafford i returkampen i FA Cuppen.

– Det bliver stort at komme tilbage til Old Trafford. Det er et fantastisk stadion, og det er jo der hvor jeg startede med at spille fodbold. Det bliver dejligt at vende tilbage dertil. Omkampen vil uden tvivl hjælpe klubben økonomisk, men det er også fantastisk for spillerne at få en helt utrolig oplevelse som at spille på Old Trafford, sagde Chadwick efter fredagens kamp til MUTV.

Rammerne i omkampen på Old Trafford er ikke noget Cambridge-spillerne er vant til, og forholdene i Manchester står i stærk kontrast til på Abbey Stadium i Cambridge.

Luke Chadwick er stolt over holdets præstation i fredags og glædede sig over at se det lille stadion fyldt til bristepunktet.

– Vi arbejdede hårdt i første halvleg og skabte nogle okay chancer. Vi havde nogle gode standardsituationer omkring feltet og havde gode chancer for at score.Det var fantastisk at se Abbey Stadium sådan her – ligesom i gamle dage. Der var en vanvittig atmosfære og det var et vanvittigt resultat for klubben, lød det fra Chadwick.

Forrige artikel

Agent: Pogba er glad for United

Næste artikel

- McNair er forbillede for de unge

ANNONCE