Stripklub frygter United-nedtur

Der skal meget til før at Manchester United kan spille europæisk fodbold næste år. De fleste vil nok kalde det for umuligt og nu frygter byen Manchester konsekvenserne. Blandt andet en stripklub beklager sig.

Manchester United ligger lige nu på en 7. plads i Premier League og med hele 6 point op til 5. pladser der giver adgang til Europa League, så er det kun gennem Champions League at klubben kan kvalificere sig til Champions League.

Men den har byen Manchester ikke særlig meget fidus til.

I det regionale turistråd VisitManchester frygter man nu Manchester Uniteds nedtur rammer byens forretninger

– At United ikke når Champions League er en katastrofe for både hoteller, pubber, restauranter og lignende. Hveranden weekend kommer der 40.000 gæster til byen på grund af fodbold og samme antal til Europa-kampene. Det vil ramme byen hårdt at misse disse gæster i midtugen, lyder det fra en talsmand fra VisitManchester til Manchester Chronicle.

Også fra en lidt uventet kant lyder det bange signaler. En stripklub i Chinatown nyder nemlig hver gang godt af Manchester Uniteds, især skandinaviske, fans.

– Allerede inden vi åbner plejer der at stå nordmænd udenfor, som vil ind og se vores udvalg. Flere af dem har sæsonkort på både Old Trafford og her, så det bliver et stort tab for os hvis vi ikke har de ugentlige gensyn med vores glade nordmænd, lyder det fra ejeren af stripklubben til avisen.

Overfor avisen slår VisitManchester samtidig fast at en eventuel succes for Manchester City på ingen måde kan måle sig med den støtte Manchester United har, både i og udenfor Manchester.

– Manchester City har slet ikke samme kulturarv eller nogen heritage som Manchester United. Vi har fåtal af tilresjende tilskuere til disse kampe, som i forvejen er tyndt besat tilskuermæssigt. Oftest kommer de tilrejsende City-fans fra forstaden Stockport, så deres værdi er langt fra den samme som Uniteds, lyder det fra talsmanden.

Forrige artikel

Video: Gary Neville said it

Næste artikel

Kom til CL-fest på Den Glade Gris

ANNONCE