Sven-Göran Eriksson vil have Wayne Rooney til Kina

Den tidligere engelske landstræner Sven-Göran Eriksson håber at kunne lokke Wayne Rooney til kinesisk fodbold når superstjernens kontrakt med Manchester United ophører.

Den tidligere svenske toptræner Sven-Göran Eriksson ser gerne at Wayne Rooney vender snuden mod østen når hans kontrakt med Manchester United ender i 2019.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den svenske træner er i øjeblikket træner for Shanghai SIPG og mener at Kina bestemt er en god mulighed for Wayne Rooney at afslutte sin karriere i.

– Fodbold er ved at blive stort herovre og de har store ambitioner med den kinesiske Super League, fortæller Eriksson til SunSport.

– Vi har allerede kendte spillere som Robinho, Asamoah Gyan og Demba Ba herovre, og de leverer noget helt specielt, men selvfølgelig er Rooney på et helt andet niveau, lyder det fra svenskeren.

– Han er helt oppe i topkategorien med Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Alle i Kina kender til ham. Han ville føre den her liga til noget endnu større. Det er helt sikkert. 

Eriksson var træner for Rooney, da han var engelsk landstræner og kender således indgående til angriberens kvaliteter.

– Rooney har aldrig rigtig haft de store skader, så jeg tror at han vil fortsætte med at være en stor spillere indtil midten af 30’erne. Han har aldrig været så afhængig af sin fart, men vil altid have sin teknik, styrke, erfaring og personlighed, siger Eriksson, som forventer at mange klubber vil slås om ham når hans tid i Manchester United er ovre.

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

PSV-træner: Håber ikke Old Trafford buher af Moreno

Næste artikel

Scholes: Schweinsteiger skaber ikke nok

Relaterede artikler
Gå til siden

Scholes: Eriksen er en klog spiller

United-legenden Paul Scholes er fuld af beundring for den danske midtbanespiller. Det fortæller han i Sky-programmet "The Overlap".
ANNONCE
Total
0
Share