Tandløse United taber til West Ham trods dominans

Manchester United var i store perioder det bedste hold på banen, men ender med at tabe 2-0 til et kynisk West Ham-mandskab.

På lillejuleaftendags skulle Manchester United forsøge at give United-fans en tidlig julegave, da de besøgte ‘The Hammers’ på London Stadium.

West Ham og særligt Mohammed Kudus var veloplagte fra kampens begyndelse, men da kampen først havde sat sig, begyndte Erik ten Hags mandskab at sætte sig på tingene.

David Moyes’ mandskab var som sædvanlig afventende. De var helt trygge i stå lavt og vente på en omstilling, som kunne sende Kudus og Bowen på en tomands-mission mod Uniteds mål.

Udeholdet fra United var derfor mest på bolden og forsøgte med stor bevægelighed og tæt kombinationsspil at bryde gennem West Hams kompakte defensiv.

Første halvlegs største mulighed tilfaldt Garnacho, da han blev sendt alene igennem mod Areola i West Hams mål. Den unge argentiner misbrugte dog den store chance.

De to mandskaber kunne derfor gå i omklædningen med et 0-0-resultat efter de første 45 minutter.

Moyes’ gameplan gav pote

Ingen af de to managers havde i sinde at ændre kampbilledet, og dermed fortsatte kampen på de samme præmisser efter pausen.

United intensiverede så småt trykket mod det meget defensive West Ham-mandskab og Rashford, som endnu en gang var bænket, blev sendt på banen.

Det blev på bekostning af Rasmus Højlund, som havde en skidt dag på kontoret. Han måtte derfor forlade banen, allerede inden uret havde rundet 60 minutter.

Stik imod spil og chancer blev det dog hjemmeholdet som først kunne bringe sig i front.

I vaskeægte Laudrup-stil lobbede Paquetá den ind til Bowen bag Uniteds uopmærksomme bagkæde. Den målfarlige englænder fik med lidt held skovlet den ind over stregen.

Det gav hjemmeholdet selvtillid, og der skulle ikke gå længe, før de også gjorde det til 2-0. Et sjældent boldtab fra Mainoo kostede dyrt, da Kudus prompte straffede fejlen.

West Ham vinder kampen 2-0 og United må endnu en gang forlade banen uden at lave et mål.

Med sejren overhaler ‘The Hammers’ United i tabellen.