Karakterbogen: Ufarligt og selvtillidsforladt

De fleste United-spillere leverede på et tilfredsstillende niveau i størstedelen af dagens opgør mod West Ham. Nederlaget spiller dog naturligvis ind på karaktergivningen. Læs karakterbogen her.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der er decideret ydmygende
2 – Den ringe indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den dårlige indsats, der primært bød på negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

En spiller skal have spillet mindst 20 minutter for at få en karakter.

André Onana – 6
Er han ved at finde sig til rette i United efter den meget turbulente start? Det synes jeg, det tyder på. Virker mere sikker, når han har bolden ved fødderne. Stor redning i starten af 2. halvleg. Han ser lidt passiv ud ved det første mål, men han er svær at klandre for noget i dag.

Aaron Wan-Bissaka – 6
Han har været fravalgt på højre back på det seneste og havde derfor lidt at bevise i dag. Han leverede på et højt niveau i første halvleg, men faldt i kadence, som kampen skred frem.

Willy Kambwala (Ud 85′) – 6
Mange studsede nok over navnet “Willy Kambwala”, da startopstillingen blev offentliggjort. Den 19-årige franskmand fik kva en syg Varana sin seniordebut i dag.

Og debutanten kan være sin indsats bekendt. Han satte ikke mange fødder forkert i opgøret og ser lovende ud.

Jonny Evans – 6
Han leverer bare varen hver gang. Spiller med stor rutine og ro. Satte lige Onana under pres i 2. halvleg, men ellers var det solidt. Har vist sig at være sommerens bedste signing.

Luke Shaw – 7 (Kampens spiller) 
Jeg synes, han sover en lille smule ved 1-0-scoringen. Derudover var han den eneste mand på banen, der kunne hamle op med Kudus’ fart og duelstyrke. Igen igen var han god i sin boldomgang. 

Kobbie Mainoo – 6
I dag blev han så lidt for rolig. Det er ærgerligt, at hans dyre boldtab skal overskygge en ellers flot præstation.

Jeg ved godt, at han kun er 18 år, man skal passe på ham og alt det der. Men lad ham nu bare spille hver gang. I tanke og handling er han længder over vores andre muligheder på den bagerste midtbane. Hold nu kæft, hvor er han dygtig.

Scott McTominay – 5
Anonym første halvleg. Efter pausen bliver han lidt mere involveret og vandt nogle dueller.

Antony (Ud 74′) – 4
Jeg kunne ikke lade være med at sidde og tænke, at vi ville være langt bedre tjent med Kudus end Antony på den højre kant. Udover stikningen til Garnacho var det igen ikke prangende for den dyrtindkøbte brasilianer.

Bruno Fernandes – 5
Vores kaptajn var ikke særlig iøjenfaldende i dag. Med den nye dommerlinje, skal han simpelthen lære at styre sit temperament og pakke sine gestikuleringer væk. Ellers kan han se frem til mange karantænedage fremover.

Alejandro Garnacho (ud 85′) – 5
Der var altså lidt mere fart i Garnachos stænger i dag. Men der mangler slutprodukt fra den unge argentiner. Han skal simpelthen score på den meget store mulighed, han får foræret i første halvleg. Så havde kampen set helt anderledes ud. Meget symptomatisk for hans spil for tiden.

Rasmus Højlund (Ud 57′) – 3
Er måltørken begyndt at sætte sig i hans spil? Danskeren var decideret dårlig de første 25 minutter. Han spillede sig dog lidt op i løbet af 1. halvleg, men lignede generelt et fremmedlegeme på Uniteds hold i dag.

Erik ten Hag – 3
Den kloge narrer den mindre kloge, og det var tilfældet i dag. David Moyes gameplan holdt, da Erik ten Hag ikke formåede at finde løsningerne til at bryde et meget komptakt og afventende West Ham-mandskab op.

Han skal dog have ros for at bringe Kambwala i spil fremfor at rykke Shaw ind som midterstopper.

Indskiftere

Marcus Rashford (Ind 57′) – 3
Jeg bemærkede knap nok, at han var på banen. Lige så ligegyldig som Højlund var i dag, desværre.

Facundo Pellistri (Ind 74′) – UB

Christian Eriksen – (Ind 85′) – UB

Sergio Reguilón – Ind (85′) – UB

 

 

2 kommentarer
  1. God analyse og ligeså karaktergivning.

    Mht Højlund er det trist at se på….et fremmedlegeme på holdet ja, men hvorfor…?

    Spørgsmålet skal jo stilles til ansvarlige for taktikken…ETH.

  2. Vi ved af gode ikke, hvad der foregår på træningsbanen i løbet af ugen. Vi kan imidlertid konstatere, at det slet ikke fungerer i kampene. Det er sørgeligt, trist og faktisk også en anelse synd for vores to kanter, der skiftes til at skuffe, for nu at formulere det mildt. Det er tåkrummende at opleve deres nedtur, og dette bør manageren kunne se med en pause til følge. Garnachos førsteberøring og ‘afslutning’ på Uniteds største chance illustrerer min pointe. ten Hag mener nok, at alternativerne ikke er gode nok, men både Pellistri og Rashford er mindre dårlige i øjeblikket. Det nytter ikke at køre videre med samme spillere, når det ikke fungerer. Hvis ikke du ændrer kurs, ten Hag, havner du der, hvor du er på vej hen…

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Tandløse United taber til West Ham trods dominans

Næste artikel

Erik ten Hag: Vi greb ikke chancerne, og det kostede dyrt

ANNONCE