Ten Hag før Forest: Vi skal have de rette resultater og gøre de rette fremskridt

Erik ten Hag understreger, at han fokuserer på, at holdet både gør fremskridt resultatmæssigt og spillemæssigt.

Erik ten Hag holdt fredag pressekonference før tirsdagens opgør mod Nottingham Forest.

Her blev Ten Hag blandt andet forholdt spørgsmålet om Manchester Uniteds top fire-chancer.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Konkurrencen er hård, men jeg mener, at det gælder for alle syv eller otte hold, som kæmper om at komme i top fire. For dem, som følger Premier League, er det godt, fordi det er spændende, og man skal kæmpe med alle om at få pointene. Det, jeg kigger på, er processen, og måden vi præsterer. Vi skal have resultater, og så skal vi også sørge for, at vi laver de rette fremskridt, og på den måde vil vi få en god chance for at komme i top-fire.

Ten Hag har siden i sommer stået i spidsen for Manchester United, og han anerkender, at presset er stort i klubber, der investerer så meget i deres spillertrupper.

– Jeg forstår det (presset, red). Det er det samme for Chelseas og Newcastles træner. I de klubber, hvor der også bliver investeret meget, er der et stort pres, fordi de også ønsker at komme i top fire. Vi ønsker også at kæmpe for trofæer, det er klart.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

Mængden af kampe og pauser har de seneste år været et stort tema, og det har selvsagt også været et tema hos Manchester Uniteds stab efter den nyligt overståede VM-slutrunde, hvor flere United-spillere har været afsted.

– Da vi skulle planlægge, hvordan vi skulle håndtere spillernes arbejdsbelastning (efter VM, red.), var det hele individuelt baseret. Ingen er den samme, og ingen har det samme program eller den samme mængde minutter, de spiller alle i forskellige positioner og er forskellige aldersmæssigt, fortæller ten Hag og uddyber:

– Vi ved alle, at efter VM, så fortsætter Premier League hurtigt, og alle skal være klar til det. Man må acceptere det som manager, stab og spillere. De skal acceptere det, og de ønsker også at vinde trofæer, så vi ønsker at have et stærkt hold til at kæmpe for trofæerne.

– Vi må gøre det smart, det er klart, og forhåbentligt får vi de rette resultater og præstationer.

Desuden fastslår Erik ten Hag, at man er forberedt på Nottingham Forest, når de på tirsdag gæster Old Trafford.

– De har også spillet Carabao Cup, og vi kender til alle deres kampe, da vi har fulgt deres genstart. Vi ved nok om modstanderen, men det vigtigste er i sidste ende, hvordan vi kan spille rundt om den modstander.

Manchester United indtager i skrivende stund 5. pladsen i Premier League, mens Nottingham Forest ligger på 18. pladsen.

Forrige artikel

Serie: Historien om 7-tallet – Jesper Olsen og John Sivebæk

Næste artikel

Hvor lander United i tabellen? Fem medlemmer fra OldTrafford.dk giver deres bud

ANNONCE