Ten Hag giver Sancho tid, men håber på snarligt comeback

Jadon Sancho er i følge Erik ten Hag på et individuelt forløb, der skal forbedre spillerens fysik og mentalitet.

Jadin Sanchos sæson har været en rutschebanetur, der har budt på op- og nedture. Vi husker alle, hvordan han fik Liverpools forsvar til at ligne et seriehold, men også hvordan Sanchos niveau er faldet i samfald med skader og sygdom.

Før VM udstak Manchester United en plan for Sancho, der bl.a. var medvirken til, at han ikke var med på træningsturen til det sydlige Spanien og Erik ten Hag regner heller ikke med at han er tilbage på Carrington i denne uge, fortalte han til pressen i Spanien.

– Han er ikke fit nok til at være her, sagde Ten Hag om Sanchos manglende tilstedeværelse på træningslejren. – Vi så ham ikke de sidste kampe for United inden VM og er ikke i den rigtige fitnesstilstand, og derfor er han på et individuelt program, og vi vil have, at han afslutter det program, og forhåbentlig kan vi se ham snart tilbage, uddybede Ten Hag, der også udtalte, at han ikke ved, hvornår den offensive spiller er tilbage.

– Vi vil gerne bringe ham tilbage så hurtigt som muligt, men jeg kan ikke give en prognose for, hvornår det bliver. Jeg har haft flere samtaler med Jadon, men jeg tror ikke, han kommer tilbage i næste uge (uge 50 red.). Nogle gange er der omstændigheder med kondition og humør. Nu er han på et fysisk program, og vores mål er at få ham tilbage så hurtigt som muligt.

Sancho har ikke spillet siden 1-1-kampen mod Chelsea den 22. oktober og har i forbindelse med sit særlige træningsprogram ved hollandske trænere taget en pause fra sociale medier. Ten Hags håndtering af Sanchos formdyk har i følge The Manchester Evening oplysninger imponeret ledelsen i klubben, da Ten Hag gennem samtaler med den unge kantspiller, har fundet ud af, hvordan Sancho kan opbygge både form og selvtillid. Det individuelle træningsprogram til Sancho skal ses som “nulstilling”.

– Han var god i opstarten, men også da ligaen startede og spillede nogle gode kampe som Liverpool, Leicester og Arsenal, tilføjede Ten Hag. – Vi har undersøgt, hvad der sker for ham (Sancho red.), og nu prøver vi at få ham tilbage der, hvor han var. Det er en kombination af noget fysik, men også mentalt, forklarer Ten Hag.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Schweinsteiger: Jeg kalder ham for "hjernen"

Næste artikel

Martínez og Argentina er i VM-finalen

ANNONCE