Ten Hag: Kæmp for din plads

Manchester Uniteds Erik ten Hag opfordrer hans spillere til at kæmpe for deres plads på holdet.

Manchester United løftede Carabao Cup-pokalen i søndags, og afsluttede dermed seks års ventetid på sølvtøj. Og mens konfettien regnede ned på Wembley Stadium, havde Ten Hag allerede flyttet sit fokus til den næste udfordring.

United konkurrerer stadig om succes i yderligere tre turneringer og vender tilbage til aktion på Old Trafford onsdag aften med en udfordrende Emirates FA Cup-kamp i femte runde mod West Ham.

På et pressemøde blev Ten Hag spurgt ind til truppen op til opgøret mod West Ham. Her gjorde han det klart, at det kræver mere end bare 11 spillere at vinde.

– Lad mig gøre det klart, at vi ikke vandt med 11 spillere, vi vandt med et hold, og jeg tror på, ​​at hele truppen er vigtig for sæsonen, forklarede cheftræneren.

Han lægger især vægt på, at både spillerne på banen, men også dem som kommer ind, kan gøre en forskel. Derfor bør alle holde sig klar og kæmpe for deres plads.

– Hver gang der kommer spillere ind, hvis det er for hele kampen, i minutter eller et par kampe, tror jeg på, også under kampene, at vi kan ændre dynamikken. Vi gør det med mange flere end 11 spillere, så jeg regner med dem, og jeg ved, at de vil være klar, for hver gang spillere spiller kampe, tager de ansvar, og det handler om det. Tag ansvar, men du skal også kæmpe for din plads, lyder det afslutningsvist fra Erik ten Hag.

1 kommentar
  1. Jamen det er da os nået aller vigtigste, at der er en naturlig kamp om pladserne, de giver mere intensetet og fight både i kamp og til træning, og det fjerner bare hurtigt Primma donna nykkerne, det er altid fællesskabet der bestemmer, det skal nok tage affære, og få rettet folk på den rette hylde..💪🙂

    så et stærkt fællesskab er altid alfa og omega, og det er det som jeg synes netop, har den væsentligste forskel, for det vi har vidner til i denne sæson med United..
    ❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Shaw: Forhåbentlig er dette kun begyndelsen

Næste artikel

Optakt: Gammel kending kommer på besøg

ANNONCE