Shaw: Forhåbentlig er dette kun begyndelsen

Luke Shaw ser søndagens pokalsejr som en meget speciel dag og håber på, at dette kun er begyndelsen på noget helt specielt under Erik ten Hag.

Det blev til en kæmpe forløsning for Manchester United søndag aften, da de vandt deres første trofæ i seks år. United slog Newcastle 2-0 på Wembley og kunne dermed løfte Carabao Cup-trofæet.

Luke Shaw spillede alle 90 minutter i kampen og var med til at holde et clean sheet for United i finale-opgøret. Venstrebacken sætter nu nogle ord på den specielle dag.

– For mig personligt var det en virkelig speciel dag. Vi har vundet trofæer før, men på grund af andre omstændigheder var jeg ikke i stand til at spille med. At spille i én og vinde var en rigtig dejlig følelse, fortæller Luke Shaw.

– Det er tilbage til virkeligheden nu, og vi har en stor kamp på onsdag i en anden konkurrence, som vi også gerne vil vinde., tilføjer den engelske back.

Og selvom årets første trofæ er i hus, vil Shaw og resten af holdet stadig kæmpe hårdt for at vinde flere trofæer, denne sæson.

– Vi er stadig med i tre konkurrencer, og vi vil gøre vores bedste og forhåbentlig tilføje mange flere trofæer til denne samling, forklarer han.

Til sidst krediterer Shaw også holdets fremgang til cheftræner Erik ten Hag, som har formået at transformere holdet.

– Hvis du ser på starten af vores sæson, ville ingen have troet på, at vi seks/syv måneder senere ville stå med sæsonens første trofæ. Det er en stor kredit til Erik på den måde, han har forvandlet holdet, og bragt vinderånden tilbage. Vi som spillere tror virkelig på ham, og vi nyder virkelig at spille under ham. Forhåbentlig er dette kun begyndelsen på noget særligt, lyder det afslutningsvist fra Shaw.

2 kommentarer
  1. Det er starten på en hel ny era, med den vilje, gejst, fight og ikke mindst det sammenhold, der er blevet skabt under ETH og Co..💪🙂
    Jeg elsker hvad jeg ser, det er fuldstændig vanvittigt var meget det her hold har rykket sig i den rigtige retning, med få ændringer vil jeg mene at vi er fuldstændig til klar, til det sidste og mest vigtige skridt, nemlig “mesterskabskampen”
    Vi er på ingen måde langtfra..
    ❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Blog: Tanker om ejerskabet

Næste artikel

Ten Hag: Kæmp for din plads

ANNONCE